Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: 6 FİLM TEK DVD TEK FİYAT 1.5 YTL…..  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayines

• *
  • Rep Puanı : 0
6 FİLM TEK DVD TEK FİYAT 1.5 YTL…..
« : Mart 12, 2008, 01:53:42 ÖÖ »

6 FİLM TEK DVD TEK FİYAT 1.5 YTL…..<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Herkese Merhaba ,<o:p></o:p>
Yaklaşık 2 yıldır DVD satışı yapmaktayız. Satışlarımıza bir süreliğine ara vermiştik ancak dönüşümüz çok farklı olacak. Geniş arşivimize yeni ilavelerle yeniden sizlerleyiz. Evet arkadaşlar DVD satışlarımız yeniden başlamıştır…. Hayırlı Uğurlu Olsun. <o:p></o:p>
Güvenirliğimiz için daha önceden hakkımızda yayınlanmış olan referanslara göz atabilirsiniz. Sizler için bir kaçına aşağıda yer veriyoruz. Ayrıca msn adresimizden ya da mail yoluyla bize ulaşarak en son nerelere kargo yolladığımızı sizlere ilgili kargo numaralarını vererek internetten kontrolunü ve satışların başarılı olarak sonuçlandığını görebilirsiniz. Bizimle ilk alışverişinizi yaparken aklınızda elbette herkes gibi şüphelere olacaktır. Ya kandırılırsam, Ya filmler beklediğim gibi çıkmazsa diye… Ancak bizimle çalışmaya başladıktan sonra hep bizden alım yapmak isteyeceksiniz. Bu bugüne kadar hep bu şekilde gerçekleşti. Müşteri ilişkilerimiz hep uzun süreli kurulmuştur. <o:p></o:p>
Elimizdeki filmler divx formatında olup vizyon film ve dizilerin alt yazıları filmlerle uyumludur. Dixv film arşivi yapmamızın bir nedeni de görüntü kalitesinin yüksek olması mb olarak az yer tutmasından avantaj sağlamasıdır. Sizler için filmleri DVD ye yedekleyerek evinizde cd kirliliği oluşumunu önlemek istiyoruz J <o:p></o:p>
Elimizde;<o:p></o:p>
Divx VİZYON FİLMLER (Türkçe alt yazı uyumlu) (Yaklaşık 800 film)<o:p></o:p>
Divx VİZYON DİZİLER (yerli-yabancı) (Türkçe alt yazı uyumlu) (yaklaşık 45 dizi çeşeti)<o:p></o:p>
DVD Filmler (yaklaşık 50 dvd film)<o:p></o:p>
Ve<o:p></o:p>
18 ADULT ARŞİVİMİZ (yaklaşık 1000 film – 170 Nostalji ADULT FİLMLER ve adult seriler)<o:p></o:p>
AYRICA
ÖNEMLİ NOT: <o:p></o:p>
Adult arşivimizde bulunan filmlerin FİLM AFİŞLERİ sizler için özel olarak upload edildi. Merak ettiğiniz filmin afişini hemen ilgili linkten indirip görebilirsiniz. Ayrıca Her filmden 3-4 mb lık sadece görüntü ve ses kalitesini anlayabilmeniz için upload çalışmamız başlamıştır. Amaç dvd leriniz elinize geçmeden önce ne alacağınızı sizlere önceden gösterebilmek. <o:p></o:p>
LİSTELERİMİZ İÇİN LİNK<o:p></o:p>
Listeler sürekli güncellenmektedir o yüzden e-mailden bana ulaşın<o:p></o:p>
e-mail adresimiz : barissulun1907@msn.com<o:p></o:p>
+++++++<o:p></o:p>
Peki bu yeni dönemde neler değişecek isterseniz şöyle bir bakalım. Yeni dönemimiz kampanyalar dönemi olacak. Ayrıca alışveriş yapan arkadaşlarımız sürpriz hediyelerimizden de faydalanacaklar. Eğer sizde torent, bearshare, rapidshare *** gibi yöntemlerden sıkıldıysanız sizin için buradayız. İndirmek istediğiniz rapidshare *** linklerinin listesini yapın sizin için indirelim evet yanlış duymadınız sizin için indiriyoruz…<o:p></o:p>
Şimdi kampanyalarımız hakkında bilge verelim…<o:p></o:p>
KAMPANYALAR<o:p></o:p>
10 DVD ALIMI YAPANA + 1 DVD HEDİYE = 15 YTL<o:p></o:p>
20 DVD ALIMI YAPANA + 2 DVD HEDİYE =  30 YTL<o:p></o:p>
30 DVD ALIMI YAPANA + 3 DVD HEDİYE =  45 YTL<o:p></o:p>
40 DVD ALIMI YAPANA + 4 DVD HEDİYE =  60 YTL<o:p></o:p>
50 DVD ALIMI YAPANA + 5 DVD HEDİYE =  75 YTL <o:p></o:p>
+ 50 DVD VE ÜZERİ ALIMLARDA KARGONUZ BİZDENNNN <o:p></o:p>
100 DVD VE ÜZERİ ALIM YAPAN ARKADAŞLARIMIZA + 10 DVD + KARGO <o:p></o:p>
BU PAKET SADECE 150 YTL YE SİZİNNNNNN !!!!!! FIRSATI KAÇIRMAYIN !!!!<o:p></o:p>
SİZLERDE KAMPANYALARIMIZDAN FAYDALANMAK İSTİYORSANIZ HEMEN BİZE ULAŞIN….  e-mail adresimiz : barissulun1907@msn.com<o:p></o:p>
İsteyen müşterilerimize DVD Kutularında da satışımız bulunmaktadır. <o:p></o:p>
FİYATLANDIRMA<o:p></o:p>
Mevcut listelerden seçim yaptığınızda seçtiğiniz filmlerin cd sayılarını 6 ya bölerek kaç DVD ye sığdığını bulabilirsiniz. Sonuçta oluşturduğunuz DVD sayısını 1,5 YTL ile çarparak toplam bedeli bulabilirsiniz. Tek cd lik 6 film 1 DVD ye sığmaktadır. <o:p></o:p>
6 FİLM TEK DVD TEK FİYAT 1.5 YTL…..<o:p></o:p>
ÖDEME SEÇENEKLERİ<o:p></o:p>
Ödemelerinizi ister İş Bankası ister Garanti Bankası hesap numaramıza , ya da Postaneden direk olarak adımıza yollayabilirsiniz. Sizlere fazla havale parası ödetmemek için elimizden gelen tüm kolaylığı sağlayacağımızdan kuşkunuz olmasın….<o:p></o:p>
DVD MARKALARIMIZ<o:p></o:p>
Evet piyasada bir çok DVD medya bulunmakta ancak biz İOMEGA ve A4TECH kullanmaktayız. Tabi ki sizlerin istekleri doğrultusunda başka DVD markalarına da çekim yapmaktayız. Eğer istediğiniz DVD medya bizim alış fiyatlarımızla farklılık oluşturuyorsa aradaki fark alıcıdan talep edilir. <o:p></o:p>
KARGOLAMA<o:p></o:p>
Müşterilerimize paketleri Aras, Yurtiçi, MNG gibi kargo firmalarından gönderilmektedir. Kargolama işlemi gerçekleştikten sonra müşterimize internetten kargosunu takip edebilmesi için gerekli KARGO TAKİP NUMARALARI verilmektedir. Kargonuz elinize ulaşıncaya kadar herhangi bir aksi durumda kullanılmak üzere kargo irsaliyeleri saklanmaktadır. <o:p></o:p>
İLETİŞİM<o:p></o:p>
Her türlü soru ve bilgi için 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Listelerimiz için
e-mail adresimiz:
barissulun1907@msn.com<o:p></o:p>
MSN: barissulun1907@msn.com<o:p></o:p>
Listelerimiz: <o:p></o:p>
http://rapidshare.com/files/98820316/guencel_listelerim_20___350_UBAT_2008.rar<o:p></o:p>
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++<o:p></o:p>
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++<o:p></o:p>
Diğer sitelerdeki satışlarımızdan alınan <o:p></o:p>
REFERANSLARIMIZ<o:p></o:p>
[COLOR="Red"]arkadaşlar satışlarımızın gerçek olmadığın düşünen için….[/COLOR][/B][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
bazıları satışların sahte mesajlar içerdiğin düşündüğü için kargonun yollanıp yollanmadığının anlaşılması için izninle bilgilerini paylaşıyorum...[/COLOR]<o:p></o:p>[/SIZE]
aras kargo<o:p></o:p>
https://appl-srv.araskargo.com.tr/kargomnerede.aspx<o:p></o:p>
[COLOR="Red"]KARGO BİLGİLERİNİ ÖZEL TUTTUĞUMDAN İNANMAYANA DENEMESİ AMAÇLI ÖZELDEN VEREBİLİRİM....[/COLOR]<o:p></o:p>[/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="6"]diğer sitelerden referanslar[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
[SIZE="6"][COLOR="Red"]
<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
2007 referanslarımmm
[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="6"]3 MART 2007[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
Alıntı yapılan: slhkyn;1051143601
uzun zamandır yeni film ilave edemiyordum arşivime.barışla tanıştıktan sonra yeniden başlamak için iyi bir adım diye düşündüm.çünkü fiyat gerçekten çok iyi.filmleri hiç geciktirmeden kargoya verdi sağolsun.ve filmler gelince de doğru bir karar aldığımı gördüm.çünkü hiç bir problem yaşamadım filmlerde kalite çok iyi.inşallah alışverimizi devam ettircez bundan sonra da.
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="6"]20 ŞUBAT 2007[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
[COLOR="Purple"]
Alıntı yapılan: ercancan;1051038035
arkadaşla tanıştığımız gün 1 saat sonra sipariş verdim gönül rahatlığıyla. ve saolsun güvenimi boş çıkarmadı. ilgi deetek ve profesyonellikö arıyorsanız tam yerindesiniz. fiyatlar da bence müthiş ve çalışmöalar çok temiz olmuş. sağol barış
[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="6"]12 ŞUBAT 2007[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
Alıntı yapılan: x-man1;1050942740
dvd ler bugün elime ulaştı ....teşşekkür ederim güzel paketlemişsin.<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
geçikme için koyduğun extra dvd içinde çok sağol.<o:p></o:p>
arkadaşlar barış arkadaşımızdan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz!!!!! kendisi güvenilir biri.....dvd leri göndermeyecek gibi bir endişeniz kesinlikle olmasın !!!! arkadaş bir geçikme olduğu taktirde extrada dvd bile hediye ediyor...tekrar kendisine teşşekkür ediyorum...
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="6"]11 ŞUBAT 2007[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
Alıntı yapılan: small43;1050937162
barış kardeşim tekrar aramıza katıldığına sevindiğimi burdan belirteyim dedim yanlış anlaşılma düzeltilmişdir.buarada gönderiğin siparişler geldi eline sağlık çok saol hayırlı işler görüşmek dileğiyle.......
Alıntı yapılan: selosupermp3;1050546414
Sagol kardeş, kargo geldi. Araya bayram girdiği için biraz geç geldi ama önemli değil. Çok sağol. Arkadaştan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Alıntı yapılan: matrixx_xx;1050547326
şahane görüntü ve ses kalitesi ile bana 10DVD yolladığı için [COLOR="Red"]AYİNES[/COLOR] arkadaşıma ne kadar teşşekkür etsem azdır...<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
Arkadaşımıza güvenebilirsiniz arkadaşlar...<o:p></o:p>
bence 15ytl ye 10DVD dolusu film [COLOR="Red"]SÜper[/COLOR]...<o:p></o:p>[/SIZE]
karçırmayın derim...<o:p></o:p>
[COLOR="Red"]GÖNDERECEK mi acaba diye bir şüpeniz olmasın[/COLOR]...<o:p></o:p>[/SIZE]
BEN den AYİNES e tam destek...<o:p></o:p>
iyi çalışmalar dostum...
Alıntı yapılan: serdy;1050586611
Verdiğim siparişler hemen bugün geldi. Aldım kontrol ettim herşey süper. Kaliteli dvdler , görüntüler de kaliteli. Eline Sağlık.
Alıntı yapılan: atyaka99;1050611860
arkadaştan 20 adet dvd aldım süper hızlı gönderi ve süper kalite görüntü hepsi sorunsuz çalıştı herkese tavsiye ederim bu fiata bu kalite inanılmaz
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="6"]20 OCAK 2007[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
Alıntı yapılan: guray1310;1050665162
siparişlerimi teslim aldım...teşekkür ederim. görüntüler çok güzel...<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz...<o:p></o:p>
teşekkürler barış..
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="6"]22 OCAK 2007[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
Alıntı yapılan: weak;1050684880
kendisinden 33 adet dvd dizifilm aldım,bugün elime ulaştı rahatlıkla güvenip alışveriş yapabilirsiniz.
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="6"]24 OCAK 2007[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
Alıntı yapılan: small43;1050707859
barış kardeşimize burdan çok teşşekür ederim 67 dvd aldım süper filmler hiçbir sorun yok görüntü ve ses güzel alacaklara kesinlikle tavsiye ederim hayırlı işler barış...
[SIZE="6"][COLOR="Red"]
2006 referanslarımmm
[/COLOR][/SIZE][/B]
Alıntı yapılan: devil_may_cry_35;5157018
süper kampanya kaçırmayın derim:D:D<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
güvenilir biridir alışveriş yapabilirsiniz
Alıntı yapılan: BUYUKRAMSES;5048475
arkadaş gerçekten güüvenilir ve elinden geleni yapan bi kişidir benim ona güvenim sonsuz
Alıntı yapılan: Crazy_Net_Kolik
Devil onay verdiyse arkadaşa her konuda güvenin :D
Alıntı yapılan: >sCoRPion<
çok güwenilir bir arkadaş rahatlıkla alışweriş yapabilirisiniz :)
Alıntı yapılan: EFENDİ1919
[SIZE="4"]Kardeşlerim AYİNES kardeşimize tamamen güvenebilirsiniz.Şahsen kendim ayinesle   alışveriş yaptım ve söylediği gibi parayı yatırdıktan bir gün sonra kargoya verdi <o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
TAMAMEN GÜVENİLİR.
Alıntı yapılan: inmortal0535
arkadaşlar gerçekten sağlam arkadaş ben parayı yatırdım sonraki gün kargoya verdi helal olsun ....
Alıntı yapılan: greenpower
arkadas işinde oldukça iyi , ve iyi bir arşivi var
Alıntı yapılan: pulp
Alışveriş yapan biri olarak diyebilirim ki ciddi, güvenilir ve işine özen gösteren bir arkadaş.
Alıntı yapılan: oney
Kardeş Gönderdiğin 38 Dvd.lik Siparişini Aldim. Hepsi Birbirinden Güzel Olmuş. Eline Sağlik Teşekkürler.görüşmek üzere.selamlar
Alıntı yapılan: reach
kardeş süper benden tavsiye ben cuma günü sipariş werdim cumartesi öğlen cdlerim geldi hemde antalyadan istanbula o kadar kısa sürede gelmez ama saolsun barış kardeşim yetiştirdi we bana yolladı cdleri
Alıntı yapılan: medenikarpuzo
Kardeşim herşey için teşekkürler.Söylediğim  filmler eksiksiz altyazıları uyumlu herşeyi ile mükemmeldi.Şayet ben alışveriş yaptığım için memnunum herkeze yapmasını tavsiye ederim.
Alıntı yapılan: '' GURUR ''
Rica ediyorum Kardeşim..dükkandaki satışlar acayip...senden başka kimsedende mal almam..hem müşterilerine karşı davranışlarınla hemde kalitenle benim gözümde bir numarasın..abin her zaman arkandadır..bunu bil..Sevgilerimle..
<o:p></o:p>
Alıntı yapılan: fruko20
arkadaştan filmlerimi dün aldım 1 günde elinize ulaşıo üstelik çok güzel paketlenmiş şekilde içiniz rahat olsun. Bakalım beğenirsek 2.sini istiyecez artık:D
[/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
[COLOR="Blue"]<o:p></o:p>
Alıntı yapılan: KBRC2
ayines kardeşin tüm arşivini istedim kırmadı kısa sürede gönderdi sağolsun. Sözünün eri, hızlı bir arkadaş. İşine sahip çıkıyor,tamamıyla güvenilir. Bu arada ayines kardeşin filimlerinin büyük çoğunluğu divix playerlerde (voixline) sorunsuz  çalışıyor haberiniz olsun.Masa başında bilgisayara bağlı kalmak zorunda değilsiniz.
[/COLOR][/B]<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
Alıntı yapılan: dncjr
ayines dostumla takasa girdim çok memnun kaldım..Güvenle alışveriş yapabilirsiniz..
Alıntı yapılan: tangq
bnde diğer arkadaslara katılıyorum  cok sağlam bi arkadas ben tekirdağdayım 2 günde elime gecti hepside cok güzel kaliteli güvence sonsuzdur baska yerde aramayın boşuna :) :) :) :D :D ;)
Alıntı yapılan: ressas
BAŞLIKDA DEDİĞİM GİBİ GÜVENİLİR OLMAK ZORDUR bu arkadaşım kendini kanıtladı 50 dvd de tek bir sorun dahi cıkmadı teşekkür ediyorum birdahi alışverişte görüşmek üzere
Alıntı yapılan: ebet
çok teşşekkür ederim..filmlerim yolda..2. partiyi de sipariş verdim..Sanırım bütün arşivini alıcam.Gerçekten güvenilir,arkadaşlar rahatlıkla alış-verişinizi yapabilirsiniz...
Alıntı yapılan: esrar_perdesi
ben de 140  dvd aldım güvenilir bir satıcı herkese tavsiye ederim teşekürler.....
Alıntı yapılan: tmcn27
bende 60 dvd aldım bu arkadastan genelde msn de görebilirsiniz.yardımcı oluyor.güvenilir birisi tavsiye ederim.
Alıntı yapılan: synan10
10 dvd sipariş etmiştim kısa sürede elime ulaştı kesinlikle güvenilir ayrıca 1 dvd de hediye koymuş teşekkürler<o:p></o:p>[/FONT][/SIZE]
yeni satışlarda görüşmek üzere
Alıntı yapılan: Ugur851
arkadaşa kesinlikle güvenebilirsiniz ben yaklaşık 30 dvd aldım şu anda hiç sorun yaşamadım. bir kaç gün gel kargoya verdi ama telafisi için fazladan dvd koymuş.
Alıntı yapılan: serkann34
kendisinden avrupa yakasını aldım. 2 günde elime ulaştı görüntülerde çok güzel yaptığım  alışverişten memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim :)
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Seo4Smf Tagleri: