Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  albayrakFORUM > GENEL-GÜNCEL > POLİTİKA ARENASI > Akp döneminde hapse girenler ikiye katladı!
   albayrakFORUM Gelişmiş Arama
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Akp döneminde hapse girenler ikiye katladı!
Cevap SayısıCevap Sayısı: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 208 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Akp döneminde hapse girenler ikiye katladı!  (Okunma Sayısı 208 defa)
Şubat 08, 2010, 03:09:28 ÖS
Cem 1956

Rep Gücü :30608
Rep Puanı : 1000984724
Durumum:
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ettiği teşekkürler : 1161
edilen teşekkürler: 374

« :»

__Eğer Bu Konudan Yararlandıysanız Sitenin Devamlılığı İçin Bu Yazının Üzerindeki Ve Altındaki Reklamlara Birer Defa Tıklayarak Destek Olabilirsiniz...
Geçen gün okumuştum bu araştırmayı ve bayağı şaşırmıştım.Son 6 senedir Türkiye nüfusu 6 milyon arttı ve  artanlar şu anda 6 yaşında;dolayısı ile suç işleyecek halleri yok.Hakaret davaları,basit kredi kartı borçlarından bile binlerce kişi hapse giriyor.Türkiye bu kadar ''acımasız'' bir iktidarı daha önce hiç görmedi herhalde!Bilhassa ticari suçlardan dolayı mahkum olanların sayısı çok arttı.İşin ilginç tarafı;içerdekilerin yarısı sadece tutuklu yargılanıyor,henüz hüküm bile giymemiş!..

Peki bir adam 5 yıl içerde yatsa ,sonra mahkeme tarafından beraat ettirilse,bu adam bunun hesabını nereden soracak?Boşu boşuna yattığı ile mi kalacak?Devletten hesap sorulmaz demeyin,bal gibi sorulur.Eğer demokrasi ile yönetiliyorsanız ve bir hukuk devletinde yaşıyorsanız,her türlü hakkınız var demektir.Türkiyede artık herşey suç kapsamına alındı.İnsanlar ağzını açmaya korkar hale geldi!..

İnsanları olur olmaz şeylerden dolayı,sevdiklerinden ayıracaksınız ve it,uğursuz,katillerle  aynı deliğe sokacaksınız!Bu,dikta gibi birşey!..

Türkiyede hukuk ve yargı çok zedelenmiş durumda.

Sonumuz hayırlı olur inşallah,ne diyelim!

Sevgiler...

Alkış

Mesajiniza teşekkür eden üyeler:

DiNoZoP

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sponsor Bağlantı

Şubat 08, 2010, 08:25:06 ÖS
SpEtSnAz

Rep Gücü :1577
Rep Puanı : 50410009
Yaşasın Devrimci Mücadelemiz!!
Takımım:
Durumum:
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ettiği teşekkürler : 259
edilen teşekkürler: 169

« Yanıtla #1 :»

Gerçekten çok önemli bir konudu bu Abi...
Türkiye halkı iktidarın yaptıklarını sorgulayamayan, pısırık, devlete karşı yanlışta olsa boynumuz kıldan ince, mazlum uyuşuk bir halk haline getirilmeye tabiri caizse dize getirilmeye çalışılıyor...
Haberlerde yandaş medya makine dişlileri gibi harıl harıl insanların bilinç altına korku aşılıyor...
Polislere kral yetkileri veriliyor bakmayın siz o yok polis eve giremedik savcılıktan izin alması lazımdı haberlerine hikaaaayye onlar hikaaayee...
Nereye bakıyorsun sen diye tokat yiyen, nüfus cüzdanında doğum yeri hakkari yazıyor diye hiçbir yasaya dayanmadan 5 saat nezarete atılan dostlarım var benim kendimden örnek vermek istemiyorum ajitasyon yapıyorsun denilmesin diye...
Ve inanın bana amaç iktidarın halkı dize getirme sürü gibi gütmek isteme projesidir...
Bülent Arınç tekirdağ da eee bize oy vermezseniz alacağınız hizmet bu kadar olur diyor mitingte halka...Resmen tehdit ediyor vatandaşları ve halk hiçbir şekilde buna karşı koyamıyor bir kaç tepki gösterende zaten yaka paça alınıp götürülüyor korumalar tarafından...
İşte size demokrasi işte size sosyal devlet...

O MÜKEMMEL BİR KAFA
MÜKEMMEL BİR YÜREK,
YUMRUKLARIYLA ERKEK
GÖZLERİYLE ÇOCUKTU.
HUDUTSUZ VE ALLAHSIZ BİR BAŞTI O,
YOLDAŞTI O..

Nazım HİKMET

BİZ DÖVÜŞTÜK...
BİZ CAN VERDİK...
YURDUM! SENİ BİZ SEVDİK!
Şubat 08, 2010, 10:05:47 ÖS
Cem 1956

Durumum:
Aktiflik
Deneyim
Seviye

« Yanıtla #2 :»

Gerçekten çok önemli bir konudu bu Abi...
Türkiye halkı iktidarın yaptıklarını sorgulayamayan, pısırık, devlete karşı yanlışta olsa boynumuz kıldan ince, mazlum uyuşuk bir halk haline getirilmeye tabiri caizse dize getirilmeye çalışılıyor...
Haberlerde yandaş medya makine dişlileri gibi harıl harıl insanların bilinç altına korku aşılıyor...
Polislere kral yetkileri veriliyor bakmayın siz o yok polis eve giremedik savcılıktan izin alması lazımdı haberlerine hikaaaayye onlar hikaaayee...
Nereye bakıyorsun sen diye tokat yiyen, nüfus cüzdanında doğum yeri hakkari yazıyor diye hiçbir yasaya dayanmadan 5 saat nezarete atılan dostlarım var benim kendimden örnek vermek istemiyorum ajitasyon yapıyorsun denilmesin diye...
Ve inanın bana amaç iktidarın halkı dize getirme sürü gibi gütmek isteme projesidir...
Bülent Arınç tekirdağ da eee bize oy vermezseniz alacağınız hizmet bu kadar olur diyor mitingte halka...Resmen tehdit ediyor vatandaşları ve halk hiçbir şekilde buna karşı koyamıyor bir kaç tepki gösterende zaten yaka paça alınıp götürülüyor korumalar tarafından...
İşte size demokrasi işte size sosyal devlet...

Korku tünelinden geçiyoruz resmen!!Herkes sinidiriliyor!Millet korku içinde!!Ve bunlar ''demokrasi'' adına yapılıyor!!Koyayım ben böyle demokrasiye!!

Bu işin sonu iyi değil!

Bakın  bakalım neler olacak!!

Sevgiler...
Şubat 09, 2010, 06:39:33 ÖS
adnan07

Rep Gücü: -131069
Sonraki Kademe: 4294894607
Rep Puanı : -4294899996
Takımım:
Durumum:
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ettiği teşekkürler : 22
edilen teşekkürler: 4

« Yanıtla #3 :»

Bu dönem suçluların hesap verdiği dönemdir. Önceki dönemler gibi suçlular kahraman gibi karşılanmıyor artık,çetelere darbecilere banka hortumlayanlara,yetimin hakkını meyhanelerde yemeye,mantar gibi banka açılıp yükü devlete yükleyenlerin zamanı kapandı artık.NE KADAR ŞEYİNİZİ YIRTSANIZDA ARTIK O DÖNEMLER KAPANDI.
  Erdoğan şiir okudu diye hapishaneye atılırken gıgı çıkmayanlar şimdi devletin temeline dinamit koyanların avukatı oluyorlar.
   Geçti bor'un pazarı sür eşeğini Niğdeye artık.
   Bunlar sizin gibi dar kafalılar için son çırpınışlar artık.

Kızımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne,Acırım Tükrüğe Billahi Tükürsem Yüzüne.....!
                                            M.AKİF ERSOY
Şubat 10, 2010, 06:37:11 ÖÖ
Cem 1956

Durumum:
Aktiflik
Deneyim
Seviye

« Yanıtla #4 :»

Bu dönem suçluların hesap verdiği dönemdir. Önceki dönemler gibi suçlular kahraman gibi karşılanmıyor artık,çetelere darbecilere banka hortumlayanlara,yetimin hakkını meyhanelerde yemeye,mantar gibi banka açılıp yükü devlete yükleyenlerin zamanı kapandı artık.NE KADAR ŞEYİNİZİ YIRTSANIZDA ARTIK O DÖNEMLER KAPANDI.
  Erdoğan şiir okudu diye hapishaneye atılırken gıgı çıkmayanlar şimdi devletin temeline dinamit koyanların avukatı oluyorlar.
   Geçti bor'un pazarı sür eşeğini Niğdeye artık.
   Bunlar sizin gibi dar kafalılar için son çırpınışlar artık.

Kelimelerine dikkat et!Bu sitede yazanlar ne çeteci nede bir suç işlemiş kişiler!Hiç kimse hortumcular,soyguncular cezalandırılmasın demiyor.

Ayrıcao ''ŞEYİNİZ'' kelimesi hiç yakışık almamış.Burada parti borazancılığı da yapma!
Şubat 10, 2010, 05:34:03 ÖS
adnan07

Takımım:
Durumum:
Aktiflik
Deneyim
Seviye

« Yanıtla #5 :»

Sözümün arkasındayım ben .Alışmış bunca yıllar dinozarlaşmış beyinler sadece kendilerinin at koşturacaklarını sanıyorlar bu ülkede,HİZMETE BAKAN YOK,HALKIN DERDİ NEDİR SORAN YOK.
 Bakyorsun bazıları çalışmadan didinmeden para kazanmak istiyorlar. Yargıya bakıyorsun işi gücü bırakmış hükümete muhalefet olsun diye kararlar alıyor(YÖK)KARARIGİBİ.Bukatsayı 28 şubat öncesi yasalara uygun idide şimdi neden uygun deyil?Meslek lisesinde okuyan öğrenciler bu ülkenin vatandaşı deyilmi?
   Bu hükümet dönemi öncesi yirmiyi geçik banka hortumlandı yada sahipleri kaçtı,bunların zararınıda şimdiki hükümet ve halkımız çekti.
   Şimdi hapise girenler çok ise bununla gurur duymalısınız.Çünkü önceki dönemlerdeki gibi hiç bir suç cezasız kalmıyor kalmayacak.Artık mafyanın hortumcuların dönemi bitti......
   BUNU KAFANIZa İYİCE SOKUN.
  Bu millet kendisine kimin hizmet ettiğini seçimlerde gösterecektir.
  Sizde artık meydanı burda boş bulup kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.
Şubat 10, 2010, 06:29:40 ÖS
Cem 1956

Durumum:
Aktiflik
Deneyim
Seviye

« Yanıtla #6 :»

Sözümün arkasındayım ben .Alışmış bunca yıllar dinozarlaşmış beyinler sadece kendilerinin at koşturacaklarını sanıyorlar bu ülkede,HİZMETE BAKAN YOK,HALKIN DERDİ NEDİR SORAN YOK.
Bakyorsun bazıları çalışmadan didinmeden para kazanmak istiyorlar. Yargıya bakıyorsun işi gücü bırakmış hükümete muhalefet olsun diye kararlar alıyor(YÖK)KARARIGİBİ.Bukatsayı 28 şubat öncesi yasalara uygun idide şimdi neden uygun deyil?Meslek lisesinde okuyan öğrenciler bu ülkenin vatandaşı deyilmi?
   Bu hükümet dönemi öncesi yirmiyi geçik banka hortumlandı yada sahipleri kaçtı,bunların zararınıda şimdiki hükümet ve halkımız çekti.
   Şimdi hapise girenler çok ise bununla gurur duymalısınız.Çünkü önceki dönemlerdeki gibi hiç bir suç cezasız kalmıyor kalmayacak.Artık mafyanın hortumcuların dönemi bitti......
   BUNU KAFANIZa İYİCE SOKUN.
  Bu millet kendisine kimin hizmet ettiğini seçimlerde gösterecektir.
  Sizde artık meydanı burda boş bulup kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.

Ben ''neyi'' ''nereye'' sokacağımı iyi bilirim!!

Çalışmadan didinmeden para kazanılmayacağını da çok iyi bilirim!Meslek liselerine de karşı değilim;ama sen acaba ''hangi meslek liselerinden'' bahsediyorsun??,Önemli olan o!!

Eğer iş hayatından ve ekonomiden dem vuracaksak,ben fena ''vururum''!! Mücevfer  ithalatında  neden gümrük ve fonlar sıfırlandı birdenbire!!Anlat bakalım!Tavuk çiftliklerini anlat!!

Şimdi işte ''çalışmadan para kazanmaktan'' bahsediyoruz!!

Kozlarını erken oynuyorsun!Satrancı bilmiyorsun!

Hadi hoşçakal!..
Şubat 11, 2010, 06:15:03 ÖS
adnan07

Takımım:
Durumum:
Aktiflik
Deneyim
Seviye

« Yanıtla #7 :»

SENDE 80 YILDIR YERİNDE SAYAN ÜLKENİN HESABINI VER ÖNCE.
 2. DÜNYA SAVAŞINDA YERLE BİR OLAN ÜLKELER ŞİMDİ BİR NUMARA ÜLKELER.Peki biz ne yaptık,canı sıkılan darbe yaptı,menfaat için hükümetler çetelerle mafyalarla iş yaptı,sonuç sıfır.
  BUNLARI AKP BOZDU. MİLLET 7 YILDA BİR HİZMET GÖRDÜ HİÇ OLMASSA.
 SENİN GİBİ DİNOZARLAŞMIŞ KAFALAR OLMASA BU ÜLKEDE ŞİMDİ TÜRKİYE 1 NUMARA OLURDU.
  MİLLETİN ÖRTÜSÜYLE,ÖĞRENCİLERİN KATSAYILARIYLA UĞRAŞILACAĞINA ..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

SiteMaps | UrlList | Arsiv | SiteMap-INDEX | SiteMap1 | SiteMap2 | Url-List | RSS | XML | Link Değişimi | Siteni Ekle!!
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
albayrakFORUM Style Manager albayrak
Hoşgeldiniz
Destek olmak için tıklayın