13 yaşında satanizmle tanışan D.Ç. 5 yıl boyunca kedi kanı içilenkorkunç ayinlere katıldı, eroin kullandı. ‘‘Kábus gibi’’ dediği buyaşamdan 5 ay önce kurtulan genç kız, satanizmi anlatıyor.
Erzincan'dan 11 yıl önce İstanbul'a gelen lokantacı İbrahim Ç., sinirhastasıydı. İşi bırakmak zorunda kaldı. Eşi Cemile Ç. evlere temizliğegiderek kazandığı parayla evi geçindiriyordu. Annesinin zor şartlardaçalışmasına dayanamayan D.Ç., Kartal Yavuz Selim İlköğretim Okulu5'inci sınıftan diplomasını alır almaz, banyo malzemeleri üreten birfabrikada işçi olarak çalışmaya başladı. Evleri huzursuzdu. Babasısinir krizleri geçiriyordu. D. eve gitmek istemiyordu. Daha 13yaşındaydı. Evden uzaklaşıp yeni arayışların peşine düşen D.Ç.,fabrikada tanıştığı arkadaşı K.'yla bazı günler mesai bitimlerindeKadıköy Akmar Pasajı'ndaki barlara gidiyorlardı. Burada farklıinsanlarla tanışan D., uyuşturucu hap kullanmaya, bir süre sonra daeroin çekmeye başladı. D. adını vermekten çekindiği satanist grubu‘‘B.’’nin, 22 yaşındaki liderinin, ‘‘İnsanlardan uzaklaşmak istiyorsansana sahip çıkarız. Biz farklı şeyler yapıyoruz’’ sözleriyle satanizmemerak salmış. D. ‘‘Hayatımı bu kadar b...tan hale getireceğinibilseydim hiç bulaşmazdım bu pisliğe. Bunalımdaydım, ailemden kopmakistiyordum’’ diye pişmanlığını dile getiriyor. D. her ayın 23'ünde,Kadıköy'de terk edilmiş bir evde buluşan gruba katılıp, satanizmhakkında bilgi edinmeye başlamış. ‘‘23'ün özel bir anlamı yok. Sadecebizim grubun buluşma tarihiydi’’ diyor.
KUTSAL İÇKİ KEDİ KANI
5 karanlık yıl içindeki dehşet dolu günleri anımsarken bakışlarıdonuklaşan, tüylerinin diken diken olduğunu söyleyen 18 yaşındaki D.,‘‘Dehşet vericiydi’’ dediği anları şöyle anlatıyor:
‘‘Yaklaşık 10 kişi, sabah erken saatlerde buluşup, akşama doğruayrılıyorduk. Harabenin bir köşesinde sürekli ateş yanar, liderimizonun yanında ihtişamlı bir sandalyede otururdu. Şeytan hakkında o kadarçarpıcı şeyler anlatırdı ki artık benim için sadece şeytan vardı.Herkes simsiyah giyinir, ağırlıklı olarak Metal parçalarıçalınırdı. Kendimizi dağıtabilmek için de eroin içerdik. Bazılarıbileklerini jiletle kesip, kendi kanlarını içiyor, şeytana yakın olmakiçin birazını da ateşin üzerine akıtıyorlardı. Kediyi düşman olarakgörüyorduk. Bu yüzden de her ayinde bir kedi kurban ediyorduk.Harabenin ortasına çizip, etrafına mumlar koyduğumuz, satanistlerinsimgesi Pentegram Yıldızı'na bağladığımız kedilerin, bıçaklakarınlarını sonra da boğazlarını kesiyorduk. Kanını da alnımıza sürüp,birazını da içiyorduk. Bu bizim kutsal içkimizdi.’’
KAÇARSAN ÖLÜRSÜN
D.Ç. bu ortamdan kopmak için çok çaba sarf etmiş. Bir keresinde,gruptaki arkadaşlarına ayrılmayı düşündüğünü söyleyince, ‘‘Kaçışınölümün olur’’ sözlerini işitmiş. ‘‘Çaresiz devam ettim. Ölüm korkusuvardı’’ diyor. Satanizmden kopup ölümü göze aldığı anda, ÜlkemÇocukları Derneği Başkanı Murat Çuhadar'la tanışmış. Derneğinfaaliyetlerine katılmaya başlayınca ayinlere gitmez olmuş. İkihaftadır, 200 milyon lira aylık ücrete anlaştığı, bir oto galerisindesatış görevlisi olarak çalışıyor. Ortaokulu ve liseyi dışarıdanbitirip, üniversiteye de girmeyi kafasına koymuş. Tek korkusu,ayrıldığı satanist grubun izini bulması
satanıstlerın en buyuk hedefı şuymuş: bu pıslıkler oldukten sonra hemşeytanı hemde(haşa)Allahı oldureceklerıne ınanırlar töbe yarrabbim