| Kasım 19, 2008, 10:53:20 ÖS |
19levent96
          Rep Gücü :2370
Rep Puanı : 77506812
Durumum:
ettiği teşekkürler : 74
edilen teşekkürler: 24
 |
« :» |
|
 |
|
 |
|
|
 |
__Eğer Bu Konudan Yararlandıysanız Sitenin Devamlılığı İçin Bu Yazının Üzerindeki Reklamlara Birer Defa Tıklayarak Destek Olabilirsiniz... |
|
|
|
 |
|
 |
arkadaşlar ben bazı yöneticilerle çok iyi ilişkiler kurmuştuk bi arkadaşımında evinde interneti bağlanması üzerine hızlıca rütbe atlayıp benim yakınlık kurduğum yöneticilerle benden daha iyi oldukları için ben o arkadaşımı kıskandım ve onun profiline dalıp kısaca şerefsizl,k yaptım ama hatamoı anladım albayrak orumu birlikte idare edeceğimize ben onu kıskandım hepinizden böyle bir kavga çıkardığım için özür diliyorum inşallah bidaha yaşanmaz herkezden özür diliyorum lütfen beni hoşgörün
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
| Kasım 19, 2008, 10:54:47 ÖS |
|
|
| Kasım 19, 2008, 10:58:30 ÖS |
Site Kralı..!!
                 Rep Gücü :65713
Rep Puanı : 2147636371
Takımım:
Durumum:
ettiği teşekkürler : 739
edilen teşekkürler: 1942
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
tmm hersey duzeldiyse sorun yok
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| Kasım 19, 2008, 11:03:22 ÖS |
|
|
| Kasım 20, 2008, 04:49:42 ÖS |
|
|
| Kasım 20, 2008, 05:10:11 ÖS |
|
|