Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Cemil İpekçi isyan etti: "Yetti gari"  (Okunma sayısı 571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı albayrak

• Rep Puanı : 64626
  • ATATÜRK' ÜN ASKERİ
    • http://www.albayrakforum.com
Cemil İpekçi isyan etti: "Yetti gari"
« : Eylül 04, 2009, 10:20:30 ÖS »

Ünlü modacı Cemilİpekçi, son dönemde hakında çıkan haberlere böyle tepki gösterdi.İpekçi Habertürk'ün editöryal sayfasında içini döktü:

İŞTE O YAZI:

SİZLER de ben de özelimi, tüzelimi bu kadar görmekten duymaktansıkıldık bence, yetti gari... Hepinizin “yetti gari” dediğiniziduyuyorum sanki, yaşamımda bana öğretilen ve ailemin en fazla üzerindedurduğu olgular şeffaf olmak ve
de ne kendine ne etrafına yalan söylememekti. Keşke farklıeğitselermiş! Yalanın ve sen olmayan sahte bir seni gösterebilmeyikabullenebilmeyi öğretselerdi!
Hz. Mevlânâ‘nın “Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol” sözüçocukluğumdan beri yol göstericim oldu. Yaşam yoluna çıktığımda bundandolayı hırpalanacağımı, insanların diğer kişileri yaralamaktan kendiyapamadıkları
yalan dolu acılarını diğerlerinden çıkarabileceğini nerden bilebilirdim ki... Hele
eline kalem alıp kâğıtların üzerine irin kusanların, yargısız infazedenlerin, kelimelerle oynayıp karşısındakini küçültmek adına, sözdedoğruları yazarcasına ahkâm keseceklerini hiç bilemezdim. Uzun zamandırbirbiri ardına takılan
lakaplarla ismim uzadı gitti. Muhafazakârlığın anlamını bilmeden ya dabilip kelime üzerinde oynayarak onu kullananları mı istersiniz ya da,kendi özellerini kendilerine bile itiraf etmekten korkanların başkakişilerin özel hayatlarını dışlamalarını mı istersiniz ya da yaptığımher işin anlamsız ve de gülünç bir şekilde politikaylabağdaştırılmasını mı! Beni ayakta tutan ve başımı dik
tutturan sevenlerim oldu. Değişen Türkiye’nin gençlerinin o dürüstçesözleri dinozorlardan üzülme nedenimi hafifletti ama, yetti gari!..

SİZE NE BENİM PEMBE MAYOMDAN

Zannediyorum sizce de ülkemizin bunca sorunları varken, krizler, nebenim pembe mayomdan, ne benim özel ilişkimden ne de gözümdekisürmemden ne de kulağımdaki küpemden dolayı. Böylesi güç, üzücü vehırpalayıcı günler geçirirken o kıymetli gazete kâğıtları vekalemlerini ülkemizin sorunlarına çözüm için harcasalar ama nerde! Butiplerin yıllarca sadece akşam masalarında sohbetlerle
ülke kurtardıklarını gördüm, özellerini bir yere bırakıyorum, onlarkendileriyle hesaplaşsınlar, bir söz var ya “Tencere dibin kara seninki benden kara”, aynen öyle! Farz edin ki ben deve dikeniyim, onlargül. Ama biliyorsunuz ne kadar güzel görünseler de onların da dikenlerivar, en az benim kadar. Benim rengim baştan belli! Ya onlarınki?Aldatıcı değil mi? Rengin, kokunun ardına gizlenerek. Yaşamda yaratılanher şeye yer var, yaşam ne güllerle dolu ne dikenlerle. Birbiriniısırarak prim yapanların beslenme şekilleri bu olsa gerek, kendilerininişe yarar olmalarını
sağlıyor belki de. Ben deli dolu, çocuk, rengârenk, yaşamını nekendinden ne dünyadan korkmadan yaşayan benim. Siz ne derseniz deyin,buyurun kâğıt elinizde, kalem elinizde rahatlatın içinizi, dökünnefretinizi. Benim rengim belli. Ya sizinki?

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı Cem 1956

• Rep Puanı : 65535
Cemil İpekçi isyan etti: "Yetti gari"
« Yanıtla #1 : Eylül 05, 2009, 06:01:21 ÖS »
Her ne kadar Cemil İpekçi'yi onaylamasam da,dedikleri doğru!Kimse kimseye dayatma yapamaz!Onun tercihleri,ona aittir!Eşcinsellik tedavi edilmesi gereken bir hastalık,hem de organik bir hastalık!

Ben de çirkin buluyorum eşcinselliği ama bu bir özenti değil,resmen bir hastalık!Şimdi gırgır konuşayım:Kimse ''özenti'' uğruna ''malı'' kaptırmaz!

Sevgiler...

Seo4Smf Tagleri: