Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Doğu Türkistan'a Çin İşkencesi [Komünist Vahşet]  (Okunma sayısı 2169 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Negentropy

• Rep Puanı : 65527
Doğu Türkistan'a Çin İşkencesi [Komünist Vahşet]
« Yanıtla #15 : Nisan 11, 2009, 05:59:00 ÖS »

çok doğru aynen katılıyorum size, çin biöyle bir devletin kurulmasına asla izin vermez çünkü çin güçlüdür oradaki zavallı mazlum halkın buna gücü yetmez

sömürü  düzeninde herzaman güçlü güçsüzü ezer sömürür onu bahane eder sömürür, bunu bahane eder sömürür ezer taki istediğini alana kadr

israil haması bahane eder çin 3 türkler midir nedir onu bahane eder yine  sömürür ezer çünki buralarda petrol vardır enerji vardır

bunlardan yararlanması lazımdır şimdi ben soruyorum size neden müslüman ülkeler bu duruma düşürülüyor sizce ?

neden bu devletler her zaman eziliyor sizce ? müslüman oldukları içinmi?
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı Cem 1956

• Rep Puanı : 65535
« Yanıtla #16 : Nisan 11, 2009, 07:01:43 ÖS »

çok doğru aynen katılıyorum size, çin biöyle bir devletin kurulmasına asla izin vermez çünkü çin güçlüdür oradaki zavallı mazlum halkın buna gücü yetmez

sömürü  düzeninde herzaman güçlü güçsüzü ezer sömürür onu bahane eder sömürür, bunu bahane eder sömürür ezer taki istediğini alana kadr

israil haması bahane eder çin 3 türkler midir nedir onu bahane eder yine  sömürür ezer çünki buralarda petrol vardır enerji vardır

bunlardan yararlanması lazımdır şimdi ben soruyorum size neden müslüman ülkeler bu duruma düşürülüyor sizce ?

neden bu devletler her zaman eziliyor sizce ? müslüman oldukları içinmi?

Öyle bir yerden yakaladın ki şimdi?..

Bu durumda biraz esnek  cevap vermem gerekir diye düşünüyorum.Kısmen öyle diyelim ve konuya ''kısmen öyle'' diyerek cevap verelim:

Öncelikle; bana göre devletin dini olmaz,bireylerin dini olur.Veya,halkı müslüman olan devlet diye tasvir edilir.

Güçlünün güçsüzü ezmesi her zaman söz konudur ve bu,her zaman böyle olmuştur,günümüze kadar...

Zaten;sosyalizm bu noktadan doğmuş,insanlar arası ırk,dil ve din olgularını yok saymayı ve tüm insanları ''tek kimlik'' altında toplamaya çalışmıştır.Ancak bu tutmamıştır,neden?..

Çünkü; gerçekte,insanlar farklı ırk ve dillerden maydana gelmişler(burada dini katmıyorum,çünkü semavi dinler daha çok yeni sayılır)Adına dünya dediğimiz bu gezegende  beyazlar,siyahlar ve sarı ırk temsilcileri ve bunların melezleri bulunmaktadır.Her ırkın kendine göre bir özelliği,dili ve kültürü vardır.Nasıl ki her insan ,bir diğerinden karakter ve düşünüş olarak farklı;değişik ırklarda birbirinden farklı.Bazıları,tarih sahnesinde ,diğerlerinden daha büyük işler başarmış ve daha kalıcı olmuşlar...

Şimdi işi din eksenine kaydırırsak;

İslam dini  ,iyi incelendiğinde aslında  içinde ''sosyalizmi'' barındıran bir dindir.Bunu uzun uzun yazacak değilim burada,ama işi Türklüğe cevirdiğimizde şunu açıkca görüyoruz:

Aslen büyük bir  medeniyet ve onun parçası olan kültüre sahip olan Türkler,İslamiyetle tanıştıktan sonra değişime uğramışlardır.Bu '' değişim'' tabirini ,ne olumlu ne de olumsuz olarak nitelemeyeceğim,zira henüz ''korkmadan sorgulayan ve araştıran'' bir toplum değiliz!

Evet,değiştik,bu gerçektir.Değişmekle de kalmadık,başka bir ''milliyetçilik'' esiri olduk.Dil farklılaştı,gelenekler değişti...

Yani,kökten kısmen kopuldu,başka bir çehreye bürünüldü.Aslında ,iyi okursan şifreli yazmıyorum!

Başka bir ''kültürün'' hakimiyeti altına girip,onu benimsediğinde;çok açıktır ki, kendinden bazı özellikleri kaybedersin!Ve de başına geleceklere katlanırsın.

Ezmek ve ezilmek ,insanlığın bir gerçeği ise,burada önemli olan şudur:

Büyük ve güçlü olmak!

Bunun içinde ''kendi özün'' gibi olmak; özünü koruyarak dünyanın değişimine(teknolojik ve fikirsel bazda) ayak uydurmak şarttır!..

Türkiye coğrafyası dışında,orta doğuya bir bak,o halklara bir bak,ne durumdalar?

Bir de ulu önder Atatürk geldikten sonra bize bak(gerçi onu yoketmek için çok çabalıyoruz ya,ama başaramıyacağız!!)

Sonra sen karar ver arkadaşım!!

Sevgilerimle...

Çevrimdışı Negentropy

« Yanıtla #17 : Nisan 17, 2009, 01:43:25 ÖÖ »
 ırak suudi arabistan gibi ülkelerin enerji kaynaklarına göz diken malum sömürücüler müslümanları terörist olarak dünyaya pompalamakta 

bunların huzur bozucular oldugunu  yok edilmeleri gerektiğini milletin gözüne gözüne sokmaktalar 11 eylül fln hikaye cia bu olayı iyi tezgahlamış

rahatça terörle savaşıyoruz maskesi altında işlerini yürütüyo bu akılsızlarda örgütlenip ikide birde ayaklanmasa ellerine koz vermese

belkide bu örgütleri kendileri yaratıyo onu bilemeyiz ortadoguda ne dolaplar döndüğünü  anlamak için fırıldak olmak lazım

Çevrimdışı Cem 1956

« Yanıtla #18 : Nisan 17, 2009, 05:58:15 ÖS »

ırak suudi arabistan gibi ülkelerin enerji kaynaklarına göz diken malum sömürücüler müslümanları terörist olarak dünyaya pompalamakta 

bunların huzur bozucular oldugunu  yok edilmeleri gerektiğini milletin gözüne gözüne sokmaktalar 11 eylül fln hikaye cia bu olayı iyi tezgahlamış

rahatça terörle savaşıyoruz maskesi altında işlerini yürütüyo bu akılsızlarda örgütlenip ikide birde ayaklanmasa ellerine koz vermese

belkide bu örgütleri kendileri yaratıyo onu bilemeyiz ortadoguda ne dolaplar döndüğünü  anlamak için fırıldak olmak lazım

Alınmayın,darılmayın ama bir şarkı vardır'' rüyalar gerçek olsa'' diye...

Dünya üzerinde ''masum'' diye bir kavram aramaya kalkıp,adalet isterseniz,her zaman ''oturacağınız'' yer bellidir.Dünya tarihi hem dini hem de siyasi savaşlarla doludur!Adalet diye birşey yok!Kötü gözükmek istemiyorum;keşke olsa,herkes mutlu olsa,ama yok böyle birşey!

Hadise;akıllı olanlarla aptal olanların arasında gidip geliyor!

Peki,neden ''adalet'' mekanizması tecelli etmiyor?Neden bu kadar bekleniliyor;nesiller kayboluyor,insanlar sıkıntı çekiyor?..

Yani bu işler ''öbür tarafa mı'' bırakıldı?.

Aklı başında  kimse bunu kabul etmez!..

Ağlamak,bağırmak hiçbir şeyi çözmeyecek.Bugüne kadar ağlanıldı da ne oldu?..

Hep ''Yukarıdan'' icazet beklenildi,denildi ki'' bunların hesabı görülür''

Ne zaman?..

Eh ona da hemen cevap hazır: sen mi bileceksin?????..

Elbette kimse bilmez,bilemez de!

Ben de acizane bekleyelim,görelim diyorum;demesine diyorum da; cahilliğime verin,bir türlü anlayamıyorum!

Sevgiler...

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Nisan 19, 2009, 01:12:32 ÖÖ »
altercalls insanların ezilmesini gene müslümanlığa bağlamaya çalışıyorsunya niyetini iyi belli ediyorsun.Osmanlı döneminde hristiyanlar eziliyordu Müslümanlar her yönden üstündü o zaman hristiyan oldukları için mi o hale gelmişlerdi diye söyleyebilirdik.Bugün hristiyanlarda eziliyor... bak gürcistanı darmadağın ettiler neden ses çıkmadı koca (!) hristiyan aleminden.Burdaki ezilme dini bakımdan mı güclü güçsüz bakımdan mı güclü himse o ezmeye çalışrı her zaman Osmanlı güclüydü her yeri feth ederdi şimdi amerika güclü o ise işgal ediyor.

Cem kardeş sen bekle gerçiği bileceksin bizde bekliyoruz...Allahla birlikte sabredenlerdeniz..
Ölünce insan bilecek icazeti..

Çevrimdışı Negentropy

« Yanıtla #20 : Nisan 19, 2009, 05:14:30 ÖS »
kapitalist dünya düzeninde güçlü olmak istiyorsan düzene uyum sağlamak zorundasın  heleki azınlıktaysan ve karşında büyük bir insan ordusu varsa
mademki olay güçlü güçsüz arasında dönüyor sende güçlü olacaksın buda malesef sisteme uyum sağlamaktan geçiyor
islam yapısında barındırdıgı sistem gereği kapitalist dünya düzenine uyum sağlamaz sömürgeye kapalı bir yol izler her ne kadar küveyt gibi zengin enerji kaynakları olan ülkeler çok uluslu şirketlerin sömürülerine açık hale gelmiş olsalar bile islamı özüne uygun olarak yaşamaya çalışan ırak ve diğer islam şeriatındaki ülkeler
kaynaklarının sömürülmesinin önüne set çekmiştir.mesela islamda faiz yasaktır kapitalizme tamamen aykırı ters düşer.kapitalist düzen her zaman zaaflara oynar
motivasyonunu güçten alır islamda ise vicdan hakkaniyet daha baskındır bu yüzden sosyalizmle benzerlik gösterir
    osmanlıya gelince herne kadar şeriatla yönetiliyor gibi gözüksede aslında osmanlı bugünkü arap ülkelri gibi şeriatla yönetilmedi hiçbirzaman mesela dinle ilgisi olmayan kanunnameler vardı. sultanın iradesinde karar veriliyordu dine aykırı olsa bile ''dine aykırı deildir'' diye bir fetva yayınlanıyordu laikti osmanlı..

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Nisan 19, 2009, 05:56:45 ÖS »
altercalls osmanlı hakkında cahilce konuşmalarını ancak kendin uydurup kendi nefsine kabul ettirirsin.Osmanlı Şeriatla yönetilmiyordu laikti he... zuahhaha. cahil herif seni.Sen osmanlı hakkında hiç birşey bilmiyormuşun meyer bunu bu mesajınla kanıtladın..Cahil herif git önce osmanlı tarihini iycene oku.Senin gibi laikmiydi yoksa şeriatçımıydı.Cahilsin osmanlı hakkında yorum yapma bari.

Çevrimdışı Negentropy

« Yanıtla #22 : Nisan 19, 2009, 06:38:35 ÖS »
ünlü tarih bilimci fosulo hırt'ın en dingin cemaat ortamlarında öğrendiği yaşam tecrubeleriyle harmanlayıp mantık imbiğinden süzerek bize kadar ulaştırdığı,
osmanlı tarihi hakkındaki bilgilerinin üstüne laf etmek ne haddimize. bugüne kadar boşuna okumuşum o kadar kitabı
İlber Ortaylı fln yalan Fosulo Hırt gerçek
boşu boşuna zaman kaybetmişim harcadığım zamanlara üzüldüm şimdi

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Nisan 19, 2009, 07:22:55 ÖS »
Sen zaten anca kafirlerin osmanlı düşmanı olanlardan öğrenirsin bu tür tarih bilgilerini yazık sana.

Çevrimdışı Cem 1956

« Yanıtla #24 : Nisan 20, 2009, 02:21:14 ÖS »

altercalls osmanlı hakkında cahilce konuşmalarını ancak kendin uydurup kendi nefsine kabul ettirirsin.Osmanlı Şeriatla yönetilmiyordu laikti he... zuahhaha. cahil herif seni.Sen osmanlı hakkında hiç birşey bilmiyormuşun meyer bunu bu mesajınla kanıtladın..Cahil herif git önce osmanlı tarihini iycene oku.Senin gibi laikmiydi yoksa şeriatçımıydı.Cahilsin osmanlı hakkında yorum yapma bari.

1)Fatih Sultan Mehmetin şarap içtiğini cümle alem biliyor,hatta bazı diğer padişahlarında...

Şeriat hükümlerinde alkolun damlası bile yasaktır,veya günahtır diyelim.Osmanlı şer'i hükümleri hep daha esnek uygulamıştır.

2) meyer nedir?Yoksa ''meğer'' mi demek istedin?

Bugün Türkiyede Osmanlı tarihinin bir numaralı üstadı tarihçi Prof İlber Ortaylıdır!

Nereden geldik ,Doğu Türkistandan Osmanlıya,onu da anlamadım gitti!..

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Nisan 20, 2009, 05:15:02 ÖS »
Al işte bir cahil daha.Konuşmama luzum yok bu saaten sonra.

Çevrimdışı Cem 1956

« Yanıtla #26 : Nisan 20, 2009, 05:37:57 ÖS »

Al işte bir cahil daha.Konuşmama luzum yok bu saaten sonra.

Neden? Al işte sana yaşı kemale ermiş bir cahil!Onu doğru yola sevk etmek gibi eline bir fırsat geçmiş,bence bunu kullan!

Bu işin saati,zamanı mı olur Fosil kardeş?

Hadi bilinçlenme yaşını 15 kabul edelim!Demek sen 3 senede,benim 30 senemi aştın!Bravo!O zaman gel tarihi tartışalım oğum!Bak önünde bir fırsat var!Bence değerlendir bunu!Sonra Cem ağabey dediydi dersin!

Kaçmak bir Türk çocuğuna yakışır mı?

Gel sende ''tezlerini'' koy ortaya!Öyle değildir ,böyledir de!

Böyle birşey demeden gitmek beni çok üzüyor doğrusu...

Fosilciğim;

Beni bulsan  bir karış suda boğarsın sen!Nedense senin en büyük düşmanın ben oldum.Bundan böyle senden köşe bucak kaçacağım!

Vah vah,sen eskiden böyle değildin be Fosil Heart!Ayrıca şu rumuzunda düşündürücü:

Fosil heart!İngilizce anlamını biliyorsundur kesin!

''Fosilleşmiş,yani çürümüş kalp''

Neden kendine bu ızdırabı ön görürsün bilemem!

Sen sen ol,biran önce hayata dön!

Sevgiler...

Çevrimdışı SpEtSnAz

• Rep Puanı : 65534
  • Yaşasın Devrimci Mücadelemiz!!
« Yanıtla #27 : Ağustos 19, 2009, 04:34:46 ÖÖ »
yav bu komünistlerin yaptığı nedir ya dünyanın ırzına geçtiler :D
ahahahhaha:D
ananı sattım senide satıcam :D
O MÜKEMMEL BİR KAFA
MÜKEMMEL BİR YÜREK,