Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: "DURMAK YOK, YOLA DEVAM"‏  (Okunma sayısı 1321 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı albayrak

• Rep Puanı : 64626
  • ATATÜRK' ÜN ASKERİ
    • http://www.albayrakforum.com
"DURMAK YOK, YOLA DEVAM"‏
« Yanıtla #15 : Mart 28, 2009, 07:12:41 ÖS »

Değerli albayrakforum üyeleri herkes fikrini hür bir şekilde ifadeedebilir ama lütfen birbirimize hakaret etmeyelim ve aşırı kırıcıolmayalım, tabiki 70 milyonluk bir ülkede birbirine zıt görüşler olacakbu gayet normaldir ve bir iddea atarken delillerini ve belgelerinidesunmayı unutmayalım , son olarak forum kuralları çerçevesinde medenibir şekilde tartışalım....
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı Cem 1956

• Rep Puanı : 65535
« Yanıtla #16 : Mart 29, 2009, 07:51:06 ÖS »
Bazı arkadaşlar benim sabrımı aşırı zorlamaktalar!Bugüne kadar,herkese eşit mesafede ve nazik olmaya çalıştım!Yaşımı hiçbir  zaman öne sürmedim;hatta aşırı sabırlı olduğumu söyleyebilirim!''Bazılarınca'' hiçbir değer taşımayan birikimlerimi  sunmaya çalıştım ama beyhude olduğunu görmekteyim...

Bundan böyle,eskisi gibi davranmayacağım!

Lafı gediğine sokmayı iyi bilirim!!Şahsıma yapılan''öküz'' hakaretlerinden sonra;acıyarak baktığım bazıları,eğer şahsıma hakaret etmeye devam ederlerse,iki yol izlerim:

1) Ya buradan  tamamen giderim

2) Yazışma mücadelesine devam eder,onları fena ''oturturum''!!

Ben genel konuşurken,kimsenin şahsına hakaret etmedim!!Şimdi söylüyorum buradan;eğer şahsıma bir hakaret daha yapılırsa,ve eğer o kişinin cesareti varsa,gerçek hayatta gelsin karşıma!

Hayatta en nefret ettiğim şey,uzaktan martaval okumaktır.Sorunu olan adam,temasa geçer,derdini anlatır!

Benim kardeşimsiniz,hiçbirinizi ayırt etmeden yazmaya gayret ettim,ama herşeyin bir sınırı var!!

Sevgiler...

Çevrimdışı DiNoZoP

• Site Kralı..!!
  • Rep Puanı : 49291
    • albayrakFORUM
« Yanıtla #17 : Mart 29, 2009, 08:56:05 ÖS »
CEM abi sen albayrakforum' a lazımsın...

senin eminim alacagın karar budur ...
meydanı bunlara bırakmayacagına eminim, hakaret dozunu aşanlar her an banlanabilirler....

Çevrimdışı Cem 1956

« Yanıtla #18 : Mart 29, 2009, 09:03:28 ÖS »
Teşekkür ederim,hiç kimsenin banlanmasını istemem;karar bana ait olmasa da  bunu istemem!!Ferit Bey'in de dediği gibi herkes serbestçe yazsın ve yazmaya devam etsin!..

Fosil kardeşin de,Adnan kardeşin de burada yeri olması gerekir;hatta tek düze tartışma olmaması açısından o arkadaşlar bence her zaman burada olmalılar!!

Umarım,hissettiklerim  iyi anlaşılır.

Sevgiler...

Çevrimdışı albayrak

• Rep Puanı : 64626
  • ATATÜRK' ÜN ASKERİ
    • http://www.albayrakforum.com
« Yanıtla #19 : Mart 29, 2009, 11:17:26 ÖS »
Teşekkür ederim,hiç kimsenin banlanmasını istemem;karar bana ait olmasa da  bunu istemem!!Ferit Bey'in de dediği gibi herkes serbestçe yazsın ve yazmaya devam etsin!..

Fosil kardeşin de,Adnan kardeşin de burada yeri olması gerekir;hatta tek düze tartışma olmaması açısından o arkadaşlar bence her zaman burada olmalılar!!

Umarım,hissettiklerim  iyi anlaşılır.

Sevgiler...

evet aynen katılıyorum çok seslilik şart hiç kimse banlanmadan , medeni bir şekilde herkes tartışabilmelidir...

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Mart 30, 2009, 12:49:55 ÖÖ »
Yapma cem abi.Bize hakaret ettiğin yazıları bulup yazsam buraya 100den fazla gelir belki....Benim kimseden korkum yok banlanmak eleştirilmek gibi vs..Benim tek sinirlendiğim burdakilerin kalvye delikanlısı olduklarını görmek...Herkes ekran arkasından yazmayı biliyor asmak kesmek kolay klavyeden.

Çevrimdışı Cem 1956

« Yanıtla #21 : Mart 30, 2009, 03:09:34 ÖÖ »

Yapma cem abi.Bize hakaret ettiğin yazıları bulup yazsam buraya 100den fazla gelir belki....Benim kimseden korkum yok banlanmak eleştirilmek gibi vs..Benim tek sinirlendiğim burdakilerin kalvye delikanlısı olduklarını görmek...Herkes ekran arkasından yazmayı biliyor asmak kesmek kolay klavyeden.

Benim şahıs olarak hakaret ettiğim yazıları buraya koyarsan çok sevinirim!!Hep ortaya ve konu hakkında konuşurum ama kimseye özel hakaretim olmamıştır!!Koy buraya,o zaman konuşalım!!

Birde klavye delikanlısı...

Ben delikanlılık yaşımı aştım,ama bundan maksadın''cesaret'' ise,bak işte o bende var!!!Klavye arkasında değil,önünde,arkasında,sağında,solunda; gerçek hayatta!!...

Başkasını kastediyorsan bilmem,ama beni  kastediyorsan,hiç kasdetme daha iyi,hiç konuşma daha iyi!!...

Aksi,çok basit!!

Sevgiler...

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Mart 30, 2009, 08:36:35 ÖÖ »
Hayvan demeler çeşitli laflar takmalar vs anlamını bilmediğin birçok söz çarptırmaların var.. Forumdan tek tek ayıklayıp koymak istemiyorum.Eski mesajlarına bak ne yazdığın çıkar...
Her neyse ben alınmam bunlardan nasıl olsa sözün zararı olmaz.

Çevrimdışı adnan07

• Rep Puanı : 0
« Yanıtla #23 : Mart 30, 2009, 05:41:22 ÖS »
Bazı arkadaşlar benim sabrımı aşırı zorlamaktalar!Bugüne kadar,herkese eşit mesafede ve nazik olmaya çalıştım!Yaşımı hiçbir  zaman öne sürmedim;hatta aşırı sabırlı olduğumu söyleyebilirim!''Bazılarınca'' hiçbir değer taşımayan birikimlerimi  sunmaya çalıştım ama beyhude olduğunu görmekteyim...

Lafı gediğine sokmayı iyi bilirim!!Şahsıma yapılan''öküz'' hakaretlerinden sonra;acıyarak baktığım bazıları,eğer şahsıma hakaret etmeye devam ederlerse,iki yol izlerim:

Ben genel konuşurken,kimsenin şahsına hakaret etmedim!!Şimdi söylüyorum buradan;eğer şahsıma bir hakaret daha yapılırsa,ve eğer o kişinin cesareti varsa,gerçek hayatta gelsin karşıma!

Hayatta en nefret ettiğim şey,uzaktan martaval okumaktır.Sorunu olan adam,temasa geçer,derdini anlatır!

Benim kardeşimsiniz,hiçbirinizi ayırt etmeden yazmaya gayret ettim,ama herşeyin bir sınırı var!!

Sevgiler...
sen 1. şıkkı seçsen daha iyi olur.Çünkü senin gibi düşünen kişiler deyil bu forumda bu ülkede değeri kalmayacak.
 DURMAK YOK YOLA DEVAM. 2011 DEN SONRADA
Kızımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne,Acırım Tükrüğe Billahi Tükürsem Yüzüne.....!
                                            M.AKİF ERSOY

Çevrimdışı Cem 1956

« Yanıtla #24 : Nisan 01, 2009, 04:29:09 ÖS »

Sevgiler...

sen 1. şıkkı seçsen daha iyi olur.Çünkü senin gibi düşünen kişiler deyil bu forumda bu ülkede değeri kalmayacak.
DURMAK YOK YOLA DEVAM. 2011 DEN SONRADA

İltifatınız için teşekkür ederim Adnan Bey...

Sevgiler...

Çevrimdışı *_SpukY_*

• *_My SeCreT CoMBiNatİoN_*
  • **
« Yanıtla #25 : Nisan 02, 2009, 05:16:05 ÖS »
Süper Bir Yazı. Cidden. Ülkemiz Afedersiniz Resmen B.k Yoluna sürükleniyor. Yakında Ekmek Bile Yiyemicez. İşte OP Zaman Ağıtlar Yakacaz ama İş İşten Geçmiş Olacak. 5 Yıl Daha Yollanalaım Bakak Hele Nolacak Türkiye akıllanacakmı :)
Eurovision Hastası Şuan

Seo4Smf Tagleri: