Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Evet, hâLâ Türkiye’nin en güzel kadınıyım  (Okunma sayısı 584 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı albayrak

• Rep Puanı : 64626
  • ATATÜRK' ÜN ASKERİ
    • http://www.albayrakforum.com
Evet, hâLâ Türkiye’nin en güzel kadınıyım
« : Ekim 22, 2009, 12:01:45 ÖÖ »

Hülya Avşar, “Hâlâ Türkiye’nin en güzel kadını siz misiniz?” sorusuna bakın nasıl yanıt verdi;

“Evet. Aslında 19-25 yaşlarından da daha güzel olduğuma inanıyorum.Hülya Avşar’ı o yaşta hiç beğenmem. Beğenenlere de şaşkınlık içindebakarım. Hayat benim için asıl şimdi başlıyor.”

Şimdi binanın tepesine çıkma zamanı 

Hülya Avşar, uzun sessizlik sürecinin ardından Kürt açılımıyla ilgiliyorumlarıyla bir anda gündemin ilk sırasına oturdu. Savcılık, oaçıklamanın ardından “Halkı kin, nefret ve düşmanlığa tahrik ettiği”gerekçesiyle soruşturma başlattı. Ama o her zamanki rahat tavırlarınıkorudu, olacakları sakin sakin beklemeye başladı. Derken sürpriz çıkışıHello! dergisine yaptı! Uzun zamandır magazin basınından uzak olansanatçı, birbirinden iddialı pozlar ve açıklamalarla derginin yenisayısında yer aldı.

Hülya Avşar, ağustos ayında verdiği bir röportajda hükümetin Kürtaçılımı ile ilgili çalışmasını değerlendirmiş, annesinin Türk,babasının ise Kürt kökenli olduğunu belirtip özetle şunları söylemişti:“Demokratik açılım meselesinden çok korkuyorum. Çünkü bu öyle birmesele ki, artık dönüşü yok. Bu işe başladıysanız bitirmekzorundasınız. Türkler bu ülkenin bölünmemesini istiyor. Topraklarını,milletlerini korumak istiyor. Buna da sonsuz hakları var ama yöntemhataları yaptıklarını kabul etmeliler. Ben de sonuna kadar Türküm; amabu Kürtleri yok saymak, onlara etnik baskı yapmak anlamına gelmemeli.Siz çağırdınız diye yıllardır dağlarda yaşayan insanlar ‘Lay lay lom’diyerek inmeyeceklerdir.”

İşte bu sözler Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nı harekete geçirdi,“Kürt açılımı”na ilişkin değerlendirmeleri nedeniyle hakkında “Halkıkin, nefret ve düşmanlığa tahrik ettiği” gerekçesiyle soruşturmaaçıldı. Soruşturma sonunda dava açılması durumunda 1,5 yıldan 4,5 yılakadar hapis istemiyle yargılanabilecek olan Avşar, sükunetini koruyor.

Öte yandan bu olaydan sonra kendisine film teklifi yağmaya başladı.Kürt kadınını canlandırması için 9 ayrı film teklifi geldi. Ama ünlüoyuncu, ‘Kürt kimliğinin üzerinden rant elde ediyor’ yorumlarınınyapılmasını istemediği için gelen teklifleri geri çevirdiğini açıkladı.

Avşar cephesinde son durum buydu... Özel hayatını basına neredeysetamamen unutturmuştu... Uzun zamandır ne boşanması, ne SadettinSaran’dan ayrılması konuşuluyordu. Ama beklenmedik çıkışlarıyla ünlüHülya Avşar’dan yine bir sürpriz geldi ve Hello! dergisinin yeni sayısıiçin objektif karşısına geçti.

Avşar dergiye hem birbirinden çarpıcı pozlar verdi hem kendine yeni bir hayat kurduğunu anlattı...

HÂLÂ TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL KADINIYIM

Hâlâ Türkiye’nin en güzel kadını siz misiniz?

- Evet! Aslında 19-25 yaşlarından da daha güzel olduğuma inanıyorum.Hülya Avşar’ı o yaşta hiç beğenmem. Beğenenlere de şaşkınlıklar içindebakarım. Hayat benim için asıl şimdi başlıyor. Mesleki hayatım da aynışekilde... ıçimde çok fazla şey birikti. Özellikle oyunculuktavereceğim çok şey var. Yaşadıklarımla birlikte hem oyunculuğum hem dehayata bakışım değişti. Bu yaşıma kadar yapılanların hepsi altyapıydı.şimdi bina bitmek üzere... Binanın en tepesine çıkıp gerçekten yapmakistediğini yapmak zamanı diye düşünüyorum. Hem mecazi anlamda engüzelim, hem de gerçekten! Başka güzel göremiyorum. Siz görüyor musunuz?

“Hülya Avşar’ı 26 yıldır popüler kültürün kraliçe tahtında tutan özgüvendir” deniyor, katılıyor musunuz?

- Özgüvenim var. Bence ağırdan almak, hissetmek, sabretmek, sessizkalmak da önemli... Özgüvenim güzelliğimden dolayı da oluştu. Ama çokiyi biliyorum ki, her şey güzellikle bitmiyor. Aklımla da çok gururduyuyorum.

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı Cem 1956

• Rep Puanı : 65535
Evet, hâLâ Türkiye’nin en güzel kadınıyım
« Yanıtla #1 : Ekim 22, 2009, 03:07:39 ÖÖ »
Hülya Avşar gerçekten güzel kadın!Hem olgun,hem dolgun hem de güzel!Ama  Türkiyede çok daha  güzeller var bence!!Türkiyede öyle güzel kız/bayanlar var ki,insanın bacakları titrer!!!..

Türkiyede çok güzel kadınlar var!!Bana inanın,biiyorum!

Sevgiler...

Seo4Smf Tagleri: