Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Fifa 09 Hakkında... Çıktıı  (Okunma sayısı 251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dcan

  • Quality Gaurante
  • *****
  • İleti: 2822
  • Rep Puanı : 65523
  • Cinsiyet: Bay
  • Giy AteşteN GömLeKLeri...
Fifa 09 Hakkında... Çıktıı
« : Kasım 01, 2008, 10:11:17 ÖS »



FIFA 09'un duyurulmasından sonra yayımlanan bütün haberleri tek başlıkta sizlerin huzuruna sunuyoruz.

Haber: Mahmut Saral

FIFA 09 hakkında yeni bilgiler

Gamespot'a konuşan Fifa 09 takımından David Rutter, yeni oyun hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Buna göre oyun için bazı özellikler şöyle: 30 lig ve 40 ulusal takım bulunmakta. Üstelik tüm takım ve futbolcular lisanlanmış durumda. Fiziklerin ve yapay zekanın, önceki oyuna nazaran daha geliştirilmiş olacağı, her takımın ayrı savunma ve atak taktiklerinin bulunduğu da yapımcı David Rutter tarafından açıklanan bilgiler arasında. En kulağa hoş gelir açıklama ise, Be a Pro modu hakkında. Bu kez daha da geliştirilmiş ve kişiye özel olarak hazırlanabilecek mod sayesinde, oyuncular geliştirdikleri tecrübelerinin sonucu olarak mensubu olduğu ülke milli takımına da çağırılabilecek ve belki de takımın kaptanı olabilecek. PS3 ve X360 platformunda oyunda görülebilecek bir farkın olmadığı, ama PS3'e özel bir oyun modunun olabileceği eklenmiş.

Fifa 09 hakkında daha fazla detayın Termmuz ayında ve Ağustos'ta düzenlenecek oyun fuarı Leipzig Games'de gösterileceği belirtildi.



EA: "Fifa 09 daha gerçekçi olacak" (PC)

EA bugün Fifa 09 ile ilgili yaptığı açıklamalarda PC'yi de unutmadı. Prodüktör Paul Hossack, oyunu geliştirecekleri ve daha gerçekçi yapacaklarına dair söz verdi. Oyuncuların PC için özel bir deneyim istediklerini bildiklerini söyleyen prodüktör bunu yapacaklarını belirtti.

Oyunun sadece oynanabilirlik değil görsel olarak da kendini çok geliştireceği açıklandı. Yıldız oyuncuların daha gerçekçi modellemelere sahip olacağını belirttiler ve ayrıca oyunun "ultra gerçekçi" bir oynanışa sahip olacağını iddia ettiler.

Ayrıca oyunun ayarlanabilir mouse kontrollerine de sahip olacağını söyleyen yetkililer ayrıca oyun içerisinde bulunacak olan eklentilerle oyuncuların kolayca FIFA community'e ve gerçek hayattaki futbola bağlanacaklarını böylece kopukluk olmayacağını belirttiler.



Fifa 09; PS2, PSP ve DS detayları

EA'nın klasikleşen oyunu Fifa 09'un PS2, PSP ve DS hakkındaki detayları da açıklandı. Bu sonbaharda sevenleriyle buluşacak oyunda 500 yeni hareket bulunacağı belirtildi. Yepyeni oynanış sistemleriyle bu sene çok iddialı görünen EA, PS2 versiyonu için gerçekçi bir yapay zeka ve gerçekçi bir oynanış olacağını belirtti. Animasyonlarda da büyük bir gelişme olacağını söyleyen yetkililer, özellikle birebir pozisyonlarda bunun en iyi örneğini oyuncuların göreceğini belirtti.

Ayrıca oyunun PSP ve DS versiyonlarında Be A Pro modu bulunacağını bunun yanında Be A Pro kamera açısının da yer alacağını eklediler.<!-- google_ad_section_end -->
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google
       


Çevrimdışı By_PrinCipe

  • Hizmet Nimettir.
  • *****
  • İleti: 1116
  • Rep Puanı : 61444
  • Cinsiyet: Bay
  • Hizmet Nimettir.
Fifa 09 Hakkında... Çıktıı
« Yanıtla #1 : Kasım 04, 2008, 06:19:44 ÖS »
oyunu hiç beğenmedim arkadaşlar !

Seo4Smf Tagleri:
 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
255 Gösterim
Son İleti Ağustos 31, 2006, 11:18:37 ÖÖ
Gönderen: salbayrak
0 Yanıt
609 Gösterim
Son İleti Mart 11, 2007, 10:34:11 ÖÖ
Gönderen: SiBeLcİk
0 Yanıt
271 Gösterim
Son İleti Mayıs 21, 2007, 09:39:27 ÖÖ
Gönderen: albayrak
C++ Hakkında Bilgiler

Başlatan Fosil_Heart c ve c++

7 Yanıt
659 Gösterim
Son İleti Ağustos 08, 2007, 10:33:36 ÖÖ
Gönderen: Fosil_Heart
6 Yanıt
728 Gösterim
Son İleti Ağustos 30, 2008, 12:27:55 ÖS
Gönderen: delicocuk
5 Yanıt
428 Gösterim
Son İleti Şubat 10, 2008, 10:18:10 ÖÖ
Gönderen: ThedanqeR
0 Yanıt
192 Gösterim
Son İleti Nisan 06, 2008, 01:54:57 ÖS
Gönderen: WorHal
1 Yanıt
240 Gösterim
Son İleti Haziran 11, 2008, 12:27:17 ÖS
Gönderen: dcan
0 Yanıt
186 Gösterim
Son İleti Ağustos 26, 2008, 12:27:55 ÖÖ
Gönderen: recolax