Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Filistin için göbek atıp para topladılar!  (Okunma sayısı 597 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SpEtSnAz

• Rep Puanı : 65534
  • Yaşasın Devrimci Mücadelemiz!!
Filistin için göbek atıp para topladılar!
« : Ocak 17, 2009, 06:04:29 ÖS »

Filistin için göbek atıp para topladılar!AKP Kartepe Kadın Kolları'ndan bir ilginç yardım yemeği..

17.01.2009 14:18
AKP Kartepe Kadın Kolları’nın, Filistin’e yardım amacıyla düzenlediği çay partisinde ilginç görüntüler ortaya çıktı.
Emine Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığıGazze katliamı, Ak Parti kadın kollarını da harekete geçirdi. AkPartili kadınlar Türkiye'nin dört bir yanında Filistin için yardımtopluyor.  Ancak Kartepe Kadın Kolları'nın yardım toplantısı eğlenceyedönüşünce tepkileri de beraberinde getirdi.

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre;kısa bir süre önce AKP Kartepe Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan SevimBalaban, Filistin için dayanışma yemeği düzenledi. Mevlana KültürMerkezi’nde gerçekleşen ve biletlerin 15 TL’den satılarak gelirinin Filistin’e gönderildiği etkinliğe sadece partililer değil, vatandaşlar da katıldı.
Amacı takdir toplayan toplantıda bir süre sonra canlı müzikeşliğinde göbek atılması ise toplantıya katılan bazı kadın üyelerinsalonu terketmesine yol açtı.
« Son Düzenleme: Ocak 17, 2009, 06:05:05 ÖS Gönderen: SpEtSnAz »
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google
O MÜKEMMEL BİR KAFA
MÜKEMMEL BİR YÜREK,
YUMRUKLARIYLA ERKEK
GÖZLERİYLE ÇOCUKTU.
HUDUTSUZ VE ALLAHSIZ BİR BAŞTI O,
YOLDAŞTI O..

Nazım HİKMET

BİZ DÖVÜŞTÜK...
BİZ CAN VERDİK...
YURDUM! SENİ BİZ SEVDİK!

Çevrimdışı SpEtSnAz

« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2009, 06:07:29 ÖS »
Bu örümcek beyinli zihniyeti kınıyorum.Ortada allah-din diye dolaşıp insanların duygularını sömürürler sonra gider yardım ayağına yiyip içip eğlenirler.Madem yardım yapacaksın illa ki çay partisi mi düzenlemen gerekiyor.Açarsın standını içinden gelen gelir maddi imkanı çerçevesinde yardımını yapar.Ama burda amaç başka.Hani müslümanlıkta zulüm görenin yanında olmak varmış.Böyle mi filistinli din kardeşlerinizin yanında oluyorsunuz..Saçmalık....
O MÜKEMMEL BİR KAFA
MÜKEMMEL BİR YÜREK,
YUMRUKLARIYLA ERKEK
GÖZLERİYLE ÇOCUKTU.
YOLDAŞTI O..

Nazım HİKMET

BİZ DÖVÜŞTÜK...
BİZ CAN VERDİK...
YURDUM! SENİ BİZ SEVDİK!

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2009, 07:09:22 ÖS »
Yardım düzenlenmesi güzel ama ciddiyetten uzaklaşıp bu tür yakışık almayan durumlardan kaçınılmalıydı.

Çevrimdışı recolax

• Rep Puanı : 65529
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2009, 08:31:41 ÖS »
bu yardım değil bahaneee

...By's RecolaX

KAHROLSUN KÜRTÇÜ VE TÜRKÇÜ FAŞİZM!
KAHROLSUN PKK!
KAHROLSUN NEOLİBERALİZM!
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ÜNİTER TÜRKİYE!
YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ!
YAŞASIN  DEVRİMCİ GENÇLİK!
Faşizm nerden gelirse gelsin ister pkkdan ister sağcı partilerden ister islamcılardan döktüğü kanda boğulacaktır!!!!

Çevrimdışı black_wind

• Rep Puanı : 60891
  • кαуıρ кєηтιη уαкışıкℓıѕı
« Yanıtla #4 : Ocak 18, 2009, 03:21:19 ÖS »
yardım tabıkı guzel bır sey ama bunlar eglenmeye gıtmısler bu soytarılıktan baska bır sey degıl

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına lekesürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma;haini güldürmem!

Çevrimdışı adnan07

• Rep Puanı : 0
« Yanıtla #5 : Ocak 26, 2009, 12:41:20 ÖS »

Bu örümcek beyinli zihniyeti kınıyorum.Ortada allah-din diye dolaşıp insanların duygularını sömürürler sonra gider yardım ayağına yiyip içip eğlenirler.Madem yardım yapacaksın illa ki çay partisi mi düzenlemen gerekiyor.Açarsın standını içinden gelen gelir maddi imkanı çerçevesinde yardımını yapar.Ama burda amaç başka.Hani müslümanlıkta zulüm görenin yanında olmak varmış.Böyle mi filistinli din kardeşlerinizin yanında oluyorsunuz..Saçmalık....
ONLAR ALLAH din diye dolaşıyor sen ne diye dolaşıyorsun.Asıl dini her şeye karıştıran sizin gibiler.
 Heryerde her türlü pislik sergilenirken gıgınız çıkmaz.Birkaç başörtülü gördünüzmü örümcek kafalılığından tutun her türlü hakareti yaparsınız.
 O kadar ALLAHI,DİNİ onlardan iyi biliyorsan ALLAH için bu güne kadar ne yaptın.
 Çünkü ALLAH mahşer gününde ALDIĞIN NEFESİN attığın adımın hesabını soracak.
 Bu işler en azın dan inancını hatalarıylada olsa yaşamaya çalışan insanlara hakaret etmekle olmaz......
Kızımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne,Acırım Tükrüğe Billahi Tükürsem Yüzüne.....!
                                            M.AKİF ERSOY

Çevrimdışı SpEtSnAz

« Yanıtla #6 : Ocak 26, 2009, 02:24:25 ÖS »
Onlar allah-din diye dolaşıp insanların manevi duygularını sömütüyor.Ben allah diyede dolaşmam din diyede dolaşmam.Kim ne istiyorsa o na inansın.Kimsenin manevi duygularını sömürmem.Dini herşeye karıştıran bizmiyiz.Güldürme beni.Aylarca paçavra siyaseti yapan siz değilmisiniz.Hadi akp yi bırakalım tarihe gidelim.Her yenilik karşısında vay efendim din elden gidiyor deyip milleti galeyana getiren isyan çıkartan sonrada hak eden cezasını çeken siz değilmisiniz.Herşeyi şu günahtır bu sevaptır o öyledir bu caizdir diye dine bağlayan siz değilmisiniz.Sonrada gelir siz herşeyi dine karıştırıyor dersiniz.Yahu ben daha sana ne diyeyim.Bizim haksızlığa sömürüye karşı çıktığımız kadar karşımısınız sizde.Biz hangi kötülüğe karşı boyun eğmişizBizim boynumuz kırılmadıkça kötülüğe boyun eğmeyiz.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın siyaseti yapmayız.Oturduğun yerden palavra sıkmak kolay.Örnek ver bakalım ne zaman hangi zulüme sessiz kalmışız.
Allah dini onlardan iyi bildiğimi nerde söyledim onuda bi zahmet çıkar koy ortaya.Sürekli öbür taraf mahşer günü edebiyatı yapıyorsunuz.Öbür tarafta hesaplaşırız o zaman.Öbür tarafta görüşürüz:D
O MÜKEMMEL BİR KAFA
MÜKEMMEL BİR YÜREK,
YUMRUKLARIYLA ERKEK
GÖZLERİYLE ÇOCUKTU.
YOLDAŞTI O..

Nazım HİKMET

BİZ DÖVÜŞTÜK...
BİZ CAN VERDİK...
YURDUM! SENİ BİZ SEVDİK!

Çevrimdışı adnan07

« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2009, 11:18:25 ÖS »
EY ARKADAŞIM ,ÖNCE şunu iyice anla ŞU kainatı yaratan ALLAH,insanları kendisine  kulluk yapsın diye yaratmıştır. Bunun içinde dini kurallar koymuştur.İNCELERSEN dinimiz insanın oturuşundan giyinişine her şeyiyle ilgili bazı kurallar koymuştur.Tabi bu kurallara insaNOĞLUNUN tam olarak uyması zordur.pEYGAMBERLERİN HATASI OLMADIĞI HALDE PEYGAMBERİMİZ(SAV)BELKİ HATAM VARDIR diye sabaha kadar namaz kıldığı zaman olurmuş. şu daha belki çoğunun 20 yaşına gelmemiş gibi görünen kızların yaptığı hatadan dolayı dini ve dinini elinden geldiğince yaşamaya calışan insanlara saLDIRIYORSUNUZ.
 Ayrıca mahşer günü bir edebiyat deyildir.Bunuda bir büyüğümüz şöyle belirtmiştir.ELBET HER NEFİS ÖLÜMÜ TATACAKTIR.
Kızımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne,Acırım Tükrüğe Billahi Tükürsem Yüzüne.....!
                                            M.AKİF ERSOY

Çevrimdışı SpEtSnAz

« Yanıtla #8 : Ocak 28, 2009, 12:01:59 ÖS »
Niye anlıyormuşuz yahu.Sen kimsin ki bana burda dayatmada bulunuyorsun.Önce şunu anla falan.Herkesin hayatını kendine.Allah'ın kulluk yapılmasına ihtiyacı mı var.Allah kullarını yarattı diye onlardan karşılık mı bekler.Ben sizi yarattım sizde bu kurallara uyun vs.O zaman bu allah insancıl özellikler taşıyor olmazmı.
O MÜKEMMEL BİR KAFA
MÜKEMMEL BİR YÜREK,
YUMRUKLARIYLA ERKEK
GÖZLERİYLE ÇOCUKTU.
YOLDAŞTI O..

Nazım HİKMET

BİZ DÖVÜŞTÜK...
BİZ CAN VERDİK...
YURDUM! SENİ BİZ SEVDİK!

Çevrimdışı SpEtSnAz

« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2009, 12:04:22 ÖS »
" Ey kara cübbeli!
Taş atma bu dünyayı bilmek isteyenlere.
Onlar yaradanın sanatı peşindeler;
Seninse aklın fikrin abdest bozan şeylerde..."
ÖMER HAYYAM...
bu konuda yazdığım son mesajımdır....anlayana
O MÜKEMMEL BİR KAFA
MÜKEMMEL BİR YÜREK,
YUMRUKLARIYLA ERKEK
GÖZLERİYLE ÇOCUKTU.
YOLDAŞTI O..

Nazım HİKMET

BİZ DÖVÜŞTÜK...
BİZ CAN VERDİK...
YURDUM! SENİ BİZ SEVDİK!

Çevrimdışı adnan07

« Yanıtla #10 : Ocak 30, 2009, 04:10:02 ÖS »

Niye anlıyormuşuz yahu.Sen kimsin ki bana burda dayatmada bulunuyorsun.Önce şunu anla falan.Herkesin hayatını kendine.Allah'ın kulluk yapılmasına ihtiyacı mı var.Allah kullarını yarattı diye onlardan karşılık mı bekler.Ben sizi yarattım sizde bu kurallara uyun vs.O zaman bu allah insancıl özellikler taşıyor olmazmı.
Madem herkezin hayatı kendine ne diye göbek atanları eleştiriyorsunuz.
  Ayrıca ALLAH TABİKİ kendine kulluk edilmesini isteyecek.Kuralsız bir hayat olurmu?Tabiki ALLAH'ta insanlar için kurallar koymuştur.Şayet o kimsenin ALLAH İNANCI VARSA ANLAR.
                                            M.AKİF ERSOY

Çevrimdışı SpEtSnAz

« Yanıtla #11 : Ocak 30, 2009, 09:32:13 ÖS »
Göbek atan atsın.İster göbek atsın ne b.. yerse yesin.Ama bunu yardım çatısı altında yaparsa karışırım.allah-din muhabbetine ayrıca konu açıp girelim.
O MÜKEMMEL BİR KAFA
MÜKEMMEL BİR YÜREK,
YUMRUKLARIYLA ERKEK
GÖZLERİYLE ÇOCUKTU.
YOLDAŞTI O..

Nazım HİKMET

BİZ DÖVÜŞTÜK...
BİZ CAN VERDİK...
YURDUM! SENİ BİZ SEVDİK!

Çevrimdışı adnan07

« Yanıtla #12 : Şubat 02, 2009, 12:20:10 ÖS »
SENİN YAŞANTINDA NASIL ÖZGÜRLÜĞÜN VARSA ONLARINDA KENDİNE GÖRE BİR DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ VARDIR.
                                            M.AKİF ERSOY

Çevrimdışı SpEtSnAz

« Yanıtla #13 : Şubat 02, 2009, 11:11:52 ÖS »
Ben Türkiye'de maalesef düşünce özgürlüğü göremiyorum.Özgürlüğe sahip kesim belli.Diğer kesimler her fırsatt yok sayılıp susturulmaya çalışıldığı bir ülkede yaşıyoruz.Ben burda ne demokrasi ne de özgürlük görüyorum...
O MÜKEMMEL BİR KAFA
MÜKEMMEL BİR YÜREK,
YUMRUKLARIYLA ERKEK
GÖZLERİYLE ÇOCUKTU.
YOLDAŞTI O..

Nazım HİKMET

BİZ DÖVÜŞTÜK...
BİZ CAN VERDİK...
YURDUM! SENİ BİZ SEVDİK!

Çevrimdışı klascocuk70

• kİmiNe gÖre Forum, bİze Göre BiR AiL€
  • Rep Puanı : 65528
  • MeNi-a.c<||>-[B() T*@n!k]-X
« Yanıtla #14 : Şubat 03, 2009, 10:50:42 ÖS »
diyecek bişey yok bir yerden para toplayıp yardım bir yandanda onların ne durumda olduklarını dusunmeyip gobek atmaları...

artı ve eksileri bir arada :S

Seo4Smf Tagleri: