Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Fransız milletvekili: Tabii ki PKK'ya destek veriyoruz  (Okunma sayısı 278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı albayrak

• Rep Puanı : 64626
  • ATATÜRK' ÜN ASKERİ
    • http://www.albayrakforum.com
Fransız milletvekili: Tabii ki PKK'ya destek veriyoruz
« : Mart 13, 2010, 02:30:41 ÖS »

Terör örgütü PKK’ya yönelik İtalya, Fransa ve Belçika’da düzenlenenoperasyonların ardından, Avrupa Parlamentosu üyesi Fransız MilletvekiliJose Bove, ortaya çıkarılan PKK kampından Fransız polisinin haberiolduğunu ve bu kampta düzenlenen toplantılara katıldığını söyledi.

Strasbourg’daki Avrupa Parlamentosunda bir grup milletvekili ile terörörgütüne destek vermek için toplantı yapan Fransız Parlamenter JoseBove, seçim bölgesi olan Larzak Ovası’nda (Fransa'nın güneyinde birbölge) PKK’nın eğitim kampları olduğunu kabul ederek, bu kamplardakitoplantılara bizzat katıldığını söyledi.

Küreselleşme karşıtı olarak bilinen Avrupa Parlamentosu milletvekiliFransız Parlamenter Jose Bove, Fransız güvenlik birimleri tarafından 26Şubat 2010 tarihinde tutuklanan terör örgütü sorumlularından Mehmet AliDoğan’ın yakın arkadaşı ve komşusu olduğunu kaydetti.

Silahlı eğitim verildiği iddia edilen çiftliği bulma konusundakendisine yardımcı olduğunu, 10-15 senedir yaz aylarında çiftliğe gelençok sayıda Kürt gencinin burada eğitim aldıklarını bildiğini belirtenBove, kendisinin de bizzat bu eğitim kampına konuşmacı olarakkatıldığını açıkladı.

Fransa, İtalya ve Belçika’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarıeleştiren ve örgütün Avrupa üst düzey sorumlularının yakalanmasını"cadı avı" olarak nitelendiren Fransız Parlamenter Jose Bove, PKK’lıteröristlere silahlı eğitim verildiği iddia edilen Larzak Ovası’ndakikampta sürdürülen faaliyetlerden Fransız güvenlik birimlerinin haberiolduğunu, Mehmet Ali Doğan’a ait çiftliğe bir kilometreden daha azmesafede Fransız ordusuna ait askeri bir birlik bulunduğunu öne sürdü.

Terör örgütü PKK kadrolarına silahlı eğitim verildiği belirtilen veFransız Parlamenter Jose Bove’nin seçim bölgesi olan Larzak Ovası,terör örgütü ETA’nın arka bahçesi olarak biliniyor.

Bu arada, Fransız güvenlik birimlerinin terör örgütünün yayın organıRoj TV’ye yönelik Paris, Strasbourg ve Orleans’ta operasyongerçekleştirdiği bildirildi. Soruşturma kapsamında 10 kişinin gözaltınaalındığı kaydedildi.
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Seo4Smf Tagleri: