arkadaşlar bu pro ile harddiskinizi fabrika çıkış halinegetirebilirsiniz harddiskinde badsektör ve sektörel arızalar olan yanidonanımsal değil yazılımsal bütün arızaları giderir,aldığım abi çokpeşinde koşturttu ama sonunda aldım ve kendi westerndigital 200 gb lıkharddiskimde kullandım ve sonuç mükemmel bu programı 2 yıl önce verdiğiadamın şuan yazıcıoğlunda iş yeri varmış ve oradaki bütün arızalıh.diskleri 5 $ dan alıp bu pro ile düzelttikten sonra satış fiyatınısiz düşünün ve bu kişi bilgisayardan hiç anlamıyor sadece işibu,normalde maxtor firmasının yıllar öncesi yazılımı ama bütünh.diskleri görüyor ,şuan piyasada bulabileceğinizi sanmam neyse buproyu zipten çıkarıp diskete kaydediyorsunuz sonra pc yi kapatıp isteraçılışta biostan istersede açılışta f8 tuşu ile başlangıç ayarınıfloopy olarak gösterip başlatıyorsunuz ve program otomatik devreyegirip h.diskinizi ve içindeki bütün bilgileri yani serisi falanı filanıhepsini size veriyor neyse pro başlayıp size hardiskinizi söylüyor nextle geçip utulities kısmına giriyorsunuz oradan zero disk driveseçeneğini seçin ve bu kadar benimki 12 saat sürdü ama 200 gb için, ençok tamircilerin işine yarardı ama artık herkese veriyorum herkeskullansın 1.2 mb olduğundan çekememe problemleri olan dostlar için 3ayrı yere upload ettim beğenirseniz zaten

yada teşekkürlebelirtirsiniz saygılar...
Birde ilave yapayım bazı arkadaşlar yedek bölümdeki bilgilerim gidermidiye sormuş bütün bilgileri siliyor olduğu için riske atmayın derim benhiç denemedim ama büyük ihtimalle siler çünkü harddiskinizi sil baştanyapıp herşeyiyle sıfırlıyor saygılar...bu arada programın görüntüleriniilave edemiyorum çünkü işlem esnasında aldığım imageları yine h.diskeatacağı ve onlardan tekrar silineceği için vede elimde 2. bir harddiskolmadığı için yayınlayamadım kusura bakmayın,elimden geldiği vebildiğim kadarını size verebilirim çünkü yanlış birşey söyleyip yanlışyönlendirme yapmak istemem ...
Kusura bakmayın sonbiraçıklama daha ilaveedeyim.Bu program bu program format programı değildir , format en çok 1saat sörer ve yüzeysel olarak üzerine yeni bilgiler yazılana kadarsilini gözükür , bu programla ise herşeyiyle sıfırlanır hatta zamanlaharddiskinizden ses gelmeye başlamıştır temizlendiğinden sessiz çalışır.....CD versiyonu...

Pprogramı indirip nero vasıtası ile cd ye yazıyoruz.
biostan boot ayarını cd şeklinde değiştiriyoruz. (yada bazıbilgisayarlarda f8, esc.... gibi tuşlarla da seçilebiliyor.) eğerbilmiyen varsa genellike sol üst ikinci seçenekte bulunan a,cd-rom,c vebezeri bişeyler yazan yer. (cd-rom seçeneğinin harddiskten önce olmasıyeterli.
sonra bu cd yi tamir edeceğimiz hard diskin bulunduğu pc ye yerleştiriyoruz. ve bilgisayarımız açıyoruz.
şimdi ekrana çıkacak ifadeleri göstereyim......
Starting Caldera Dr-Dos....
araya bir sürü yazı girecek ve sonunda yeni bir ekran açılacak
Run MaxBlast 4 from floppy or CD[F C]
burada cd den çalıştırdığımız için c yi seçiyoruz
sonra Strike a key to continue diyor herhangi bir tuşa basıyoruz veprogramın beyaz renkli dil seçim ekranı karşımıza çıkana kadarbekliyoruz
burada en üstte bulunan ingilizce seçeneğini tıklayın (artık mouse aktif)
kısa bir süre sonra karşımıza ekranın sağ tarafında 5 tane seçeek olan bir efran açılıyor
En üstteki Run MaxBlast 4 Installation Software seçeneğine girin
çıkan sözleşmeye i agree dedikten sonra ana sayfamıza ulaşıyoruz.
!!!!!! önemli !!!!!! eğer hdd nizi sıfırlayacaksanız ve pcnizde aktifbir windows kurulu değilse yada geçerli bir disk alanıoluşturmadıysanız şimdi karşınıza çıkan seçeneğe hayır demenizi tavsiyeederim. daha hızlı yapıyor.
artık işimiz neredeyse bitti
sol taraftaki 5 işlemden üstten 4. olan utilities seçeneğine girin
açılan ekrandan 3. sıradaki "zero fill drive (full)" seçeneğini tıklayın
!!!! eğer harddiskinizde aktif bir bölüm varsa burada karşınıza birekran çıkıyor ve size bilgilerinizin kaybolacağını söylüyor. bu durumdaekranın aşağı tarafındaki kutucuğa tıklayıp ileri diyorsunuz.
veeeeeeeeeeee daha sonra bir sigara yakıp uyuyorsunuz.
sabah kalktığınızda (eğer harddisk tamamen mahvolmamışsa yada çoookbüyük değilse 5-10 saat içinde yapıyo) cillop gibi bir harddiskinizolacak
hadi geçmiş olsun
ÖNEMLİ BİR UYARI: Sıfırlarken programı durdurmayın.