Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Hürriyet Akıllı Tercih Sistemi  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı albayrak

• Rep Puanı : 64626
  • ATATÜRK' ÜN ASKERİ
    • http://www.albayrakforum.com
Hürriyet Akıllı Tercih Sistemi
« : Temmuz 24, 2010, 07:47:11 ÖS »

[/SIZE]

AKILLI TERCİH SİSTEMİ İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ?

Tecrübeli Gelecekbenim.com uzmanlarının hazırladığı bilimsel çalışmalarrehberliğinde, en etkin ve en doğru tercih listesini yapın...

Yüz binlerce sayısal veri ve onlarca listenin içinde boğulmadan, sizin için gerekli veriyi, tek bir tıkla görün...

En geniş çerçevede alan içi ve alan dışı tüm tercih seçeneklerinizi vegirme olasılıklarını "Tercih Reçetesi" ile tek bir sayfada görün.

Defalarca tercih liste provası yaparak, içinize en çok sinen ve sizin için en doğru tercih listesini ÖSYM'ye teslim edin...

AKILLI TERCİH SİSTEMİNİ NASIL KULLANACAKSINIZ?

* Akıllı Tercih Sistemi" , 7 adımda uygulanan basit bir sistemdir.

1. adım: Ad, Soyad, e-mail, YGS 1 başarı sıranızı yazdıktan sonra,Hizmet Sözleşmesini okuyup, kabul ettikten sonra hizmeti başlatınız...
2. adım: Karşınıza çıkan ekrana, Cep tel numaranızı giriniz ve siparişi tamamlayınız.
3 adım: Yeni ekrana, telefonunuza mesaj olarak gelen kullanım şifresini girip, devam ediniz.
4. adım: Karşınıza gelecek olan, ÖSYM sonuç belgenizi inceleyip,doğruluğunu kontrol ettikten sonra devam ediniz. Eğer hatalı bir alanvarsa, kutuya tıklayıp, değiştiriniz ve devam ediniz.
5. adım: Karşınıza " tercih reçetesi" ekranı çıkacaktır. Yüz binlerceveriyi, tek bir ekrana sığdıran Tercih Reçetesinde yeşil, kırmızı vemavi butonlara tıklayarak, detaylı listelere ulaşabilirsiniz.
Yeşil buton altında, alan içi ve alan dışı yerleşebileceğiniz tüm bölümleri,
Kırmızı buton altında, alan içi ve alan dışı yerleşme ihtimaliniz olmayan bölümleri
Mavi buton altında ise, yeni açılmış ve taban puanı oluşmamış tüm bölümleri göreceksiniz.
6. adım: tercih listelerini inceleyiniz. Alan içi ve alan dışıyerleşebileceğiniz, yerleşemeyeceğiniz ve listenize yazabileceğinizyeni açılan bölümleri dikkatlice inceleyin. Listenize eklemekistediklerinizi işaretleyerek tercih sepetinize taşıyın!
7. adım: tercih sepetinize taşıdığınız seçeneklerinizi inceleyin.Sistem, belirlediğiniz seçenekleri puanlarına göre büyükten küçüğedoğru sıralayacaktır. İsteklerinize göre belirlediğiniz bölümleri aşağıya da yukarı değiştirebilirsiniz.
Eğitim Danışmanı Burak Kılanç'ın tercih önerilerini dinlemeden, tercih listenizi son haline getirmeyiniz...
Hürriyet Akıllı Tercih Sistemine Ulaşmak İçin Buraya Tıklayınız..
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Seo4Smf Tagleri: