[ /CENTER] aralıklarına yazıyı yerleştiriyoruz veya ekliyoruz. [/xxx] Olan taglar sonlandırıcıdır.[/B]
[/ CENTER] tagını tavsiye ederiz.[/B]
7) Bu seçenek ise sizin yazılarınızın boyutlarını büyütmeye veya küçültmeye yarıyan bir özellik. Örneğin: albayrakforum bu yazı SIZE 4 seçenegi ile yazılmıştır..Boyutu seçin ve ardından açılan penreceye yazınızı yazın. Yapmanız gereken sadece bu.
Mesajınıza kendiliginden açılan resimmi eklemek istiyorsunuz, işte bu buton tam size göre.İstediginiz resmin adresini " LINK " ni bu butona basarak içine yapıştırın, bunu ister yazı araların, isterseniz mesajın içine birden fazla eklemeniz mümkün, mesajın hızlı açılması için lütfen en fazla 10 açılan resim ekleyiniz. Peki bu işlemi nasıl gerçekleştiriyoruz, bir sitede çok güzel bir resim gördünüz ve bunu mesajınızın içinde kendiliğinden açılan resim olarak sunmak istiyorsunuz. Sitede bulunan resmin tam açılmış halini Explorer adres çubugundan copy ediyor ve bu butona basarak ekliyoruz.Eğer resim boyuıtu küçük ise sitede, resmin üzerinde mouse ile sağ tuş, ardından özelliklere girin ve URL kısmındaki adresi copyalayın. 9) URL butonu, bu buton size açıklamalı adres yazmanızı sağlayan bir özellik. Bu butona tıklıyoruz açılan pencereye önce açıklamayı yazıyoruz / ENTER ı tıklayoruz, sonra yönlendirmesi istediginiz adresi yazıyorsunuz. Ardından tamamı tıklıyoruz.Örneğin: Türkiyenin En İyi Forumu TIKLA 10) EMAIL Butonu, bu butonun çalışma şekli URL butonu ile aynıdır, açıklamalı mail adresinizi verebilirsiniz. Bu şekilde vereceginiz tüm mail adresleri Outlook Express üzerinden açılacaktır.Yapmanız gereken bu butona tıklamak ve açıklamayı yazmak / Enter 'a tıklayın, ardından gelecek olan boşluga mail adresinizi yazın.Örneğin: Bana E-mail Atmak İçin Buraya Tıknlayı 11) Pencere mesaj butonu, bu butonun görevi ise mesajınızın belirli kısımlarını pencere içine alarak sunabilirsiniz veya tüm mesajınızı. Özellikle dikkat çekmek veya size ait olmayan bir kısmı belirtmek için çok işinize yarıyacak.Örneğin: Kod: Merhaba albayrakforum üyeleri, Balıkesir ' den sevgilerle..
13) Renk kodlarının bulundugu bu pencerede, istediginiz yazıyı, istediginiz renk içinde ifade edebilirsiniz. Bu sayede dikkat çekmek istediginiz cümleyi sağlamış olacaksınız.
Örneğin: merhaba albayrakforum üyeleri hoşgeldiniz..
14) Alt smileyler ise konu başlıgında veya mesaj başlıgında ifade eklemenize yarıyan özellik. Burada seçtiginiz ifade, yeni açtıgınız konun başlıgında veya cevap yazdıgınız mesajın başlıgında görülecek şekilde yer almaktadır. Konunuzun içeriginide bu şekilde ifade edebilirsiniz, kızdıgınız bir konuya kızgın ifadesi eklemeniz konuya ayrı bir bakış açısı katacaktır.
15) Simge Koyma seçenegi ise, eğer bir ifade seçmişseniz bunun eklenmemesi için başlıga, bu seçenegi bir kere tıklamanız yeterli olacaktır. Bu sayade ifade kısmı sıfırlanıcaktır.
16) Yazmış oldugunuz mesajın nasıl bir görünüm aldıgını merak ediyorsanız bu buton çok işinize yarıyacak, özellikle kodlar kullandıgınız mesajların hatalı olup olmadıgına buradan bakabilir, gerekli düzenlemeyi kimse görmeden gerçekleştirebilirsiniz.
17) İmzamı göster seçenegi ise, eğer mevcut bir imzanız var ise konu içinde gözükmesini istemek veya göstermemek sizin elinizde. Kutu seçili olmadıgında mesajınızda imzanız yer almıyacaktır.
1
Bu seçenek ise Auto URL ekler, yani siz bir site yazdıgınızda onun tıklanabilir olmasını bu seçenek sağlar. Her zaman seçili durumdadır ve seçili kalması önerilir. 19) Mesajınızda gereginden fazla ifade var ise
uyarısı verecektir forum size, bu hatayı aldıgınızda bu kutucugu işaretleyin ve mesajı göndere tıklayın. Bu sayede ifade sınırını atlamış ve mesajınızı eklemiş olacaksınız. 20) Dosya eklemenize yarıyan özellik, bu buton sayesinde konuya ve mesajınıza resim, dosya veya video ekleyebilirsiniz.
21) Bu özellik sizin açtıgınız konu veya bir konuya attıgınız mesajı takibe alır ve size istediginiz seçenek üzerinde bildirir.
Mesela günlük veya haftalık e-posta adresinize bilgi yollar, bu sayede konuya veya size cevap yazıldıgında anında haberiniz olacaktır, foruma bile girmeden.