Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Milli voleybolcu Aysun Özbek  (Okunma sayısı 441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı albayrak

• Rep Puanı : 64626
  • ATATÜRK' ÜN ASKERİ
    • http://www.albayrakforum.com
Milli voleybolcu Aysun Özbek
« : Mayıs 16, 2008, 12:42:13 ÖS »

Voleybol Bayan Milli takımımızın başarılı oyuncusu Aysun Özbek,inançları gereği tesettüre girerek yaşamında radikal bir adım attı.

Milli voleybolcu Aysun Özbek'in kapandığı haberini veren Star TV,haberinde, Aysun'un bir süredir içerisine girdiği bir arkadaş grubundanetkilendiğini ileri sürdü.

EŞİYLE ARASI AÇILDI, EVİNİ ATAŞEHİR'E TAŞIDI
Kapandıktan sonra eşiyle de arası açılan milli sporcu Yeşilköy'debulunan evini de Ataşehir'e taşıdı. Kamuoyunda şaşkınlık yaratan olaylailgili soruları yanıtlamak istemeyen Özbek, kararına saygıgösterilmesini istedi.

VOLEYBOLU BIRAKMA KARARI ALABİLİR
Özbek'in bu kararından sonra voleybolu borakıp bırakmayacağı ise merak ediliyor.
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı recolax

• Rep Puanı : 65529
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2008, 06:44:44 ÖS »
sadece 1 kelime Rezillik....

...By's RecolaX

KAHROLSUN KÜRTÇÜ VE TÜRKÇÜ FAŞİZM!
KAHROLSUN PKK!
KAHROLSUN NEOLİBERALİZM!
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ÜNİTER TÜRKİYE!
YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ!
YAŞASIN  DEVRİMCİ GENÇLİK!
Faşizm nerden gelirse gelsin ister pkkdan ister sağcı partilerden ister islamcılardan döktüğü kanda boğulacaktır!!!!

Çevrimdışı TonyMontana

• Rep Puanı : 65527
  • World is Yours
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2008, 04:03:03 ÖS »
neden rezillik ?Baş Örtüsü Takmak rezillikmi Onu Anlayamadim

Çevrimdışı TonyMontana

• World is Yours
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2008, 04:04:46 ÖS »
kapanmak için genç olabilir ama herkesin İnanci kendine ,İsteyen istedigi zaman kapanir,Bunda rezillik nerede?Recolax aciklarmisin cok merak ettim neresi rezillik,eğer açiklayamaycaksan,Aciklayamaycagin yorumlari sirf laf olsun diye yazma.

Çevrimdışı TonyMontana

• World is Yours
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2008, 04:07:47 ÖS »
rezillik diyerek kapali insanlarada aynisini demiş olursun ,Benim anneme-teyzeme-neneme,ayşe teyzeme,fatma teyzeme ,hatice neneme rezil demiş olursun,Eğer kapandigi için rezilse,Medeniyet üstüne başini göstermekse, Hayvanlar hepimizden medeni olmuyormu o zaman ?
recolax acıklama bekliyorum senden,Rezillik nerede burada?

Çevrimdışı recolax

« Yanıtla #5 : Mayıs 17, 2008, 06:41:28 ÖS »
crazyhack kapansın sorun değil ama haberi tam dinlesen böle demezdin.....evden dışarı çıkıyor dışarda  kara çarşaflı kadınla karşılaşıyor..kadın atatürk ilkelerine hakeret ediyor....ve atatürk ilkeleriyle 1 günde kızın beyninde yıkıyor.....takması için hiçbir sorun yok yanlıs anlamayın ama eğer bizim halkımız bir iki laftan hemen kapanıyorsa bravo diyorum başka bişey demiyorum....türban takıpda ne kadar inançlı olacak onuda anlamış değilim.daha önce bunun sacı gözükmedi mi...eğer saçı gözükmeyecek se kaşınıda örtsün...kaş saç dna olarak aynı yapı.DEMEK İSTEDİĞİM ÇoK ÇABUK HERŞEYE İNANIYORUZ...YOLA DEVAM KANMAYA DEVAM....(bu  arada kadın konuşmaları arkadası tarafından çekilmiş.yayınlamıyorlar)). SAYGILARIMLA

R E C O L A X       R E C O L A C      R E C O L A C          R E C O L A C        R E C O L A C

...By's RecolaX

KAHROLSUN PKK!
KAHROLSUN NEOLİBERALİZM!
Faşizm nerden gelirse gelsin ister pkkdan ister sağcı partilerden ister islamcılardan döktüğü kanda boğulacaktır!!!!

Çevrimdışı recolax

« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2008, 06:46:50 ÖS »
ASIL SİZ BİŞEY BİLEMEDEN BİŞEYDEN HABERDAR OLMADAN KONUSMAYIN LÜTFEN...BEN KİMSENİN KAPANMASINA ÖZGÜRLÜNE KARIŞMAM SAÇMA...AMA BÖLE İNSANI ÇOK KOLAY KANDIRIP KAPANIYORA İŞTE BEN BUNA SİZ NE DERSENİZ DEYİN BEN REZİLLİK DERİM...ATATÜRK OLMASA SİZİ KAPANDIRANLAR OALCAKDI DEMİ...BİZİM YİNE ANNEMİZ OLURDU AMA BABAMIZ KİMDİ KİMSE BİLEMEZDİ...SÖMÜRGECİLİĞE İLK SAVAŞI BİZ AÇTIK....AÇMAZSAYDIK İNANCINIZ FELAN HEPSİ YALAN OLURDU.....

...By's RecolaX

KAHROLSUN PKK!
KAHROLSUN NEOLİBERALİZM!

Çevrimdışı TonyMontana

• World is Yours
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2008, 07:08:14 ÖS »
Voleybol Bayan Milli takımımızın başarılı oyuncusu Aysun Özbek,inançları gereği tesettüre girerek yaşamında radikal bir adım attı.

Milli voleybolcu Aysun Özbek'in kapandığı haberini veren Star TV,haberinde, Aysun'un bir süredir içerisine girdiği bir arkadaş grubundanetkilendiğini ileri sürdü.

EŞİYLE ARASI AÇILDI, EVİNİ ATAŞEHİR'E TAŞIDI

ben bu haberde kandirilma görmedim,haberin detayini bilen varmi ?
Haberin devamini ögrenip cvp yazacagim,Eğer devamini ögrenmeden yazarsam Türk Halkı Kapandigi için kandirilmiş oluyor su durumda

Kapandıktan sonra eşiyle de arası açılan milli sporcu Yeşilköy'debulunan evini de Ataşehir'e taşıdı. Kamuoyunda şaşkınlık yaratan olaylailgili soruları yanıtlamak istemeyen Özbek, kararına saygıgösterilmesini istedi.

VOLEYBOLU BIRAKMA KARARI ALABİLİR
Özbek'in bu kararından sonra voleybolu borakıp bırakmayacağı ise merak ediliyor

Haberin devamini bilen varmi ?
varsa YAzsin, Su durumda Recolax'a göre kandirilmişiz bizim annelerimiz,HAberin devamini bilmeden yorum yazmayacagimSU an da KAndirilmişiz recolax'a göre,bende haberin devamini okuyayimda kandirilip kandirilmadigimixi anlamaya açlişayim
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 07:11:07 ÖS Gönderen: crazyhack »

Çevrimdışı recolax

« Yanıtla #8 : Mayıs 17, 2008, 07:11:22 ÖS »
bunun altında daha birçok şey vardır ama bunu kimse bilemez....

...By's RecolaX

KAHROLSUN PKK!
KAHROLSUN NEOLİBERALİZM!

Çevrimdışı TonyMontana

• World is Yours
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2008, 07:14:10 ÖS »
haberi hepsini bilmedigim için senin bilgin varsa paylaşirsan cok mutlu olurum,rezillik dedigin belki dogrudun belki bizim annelerimize yakınlarimiza,nenelerimize ,bacilarimiza hakarette olabilir

Çevrimdışı recolax

« Yanıtla #10 : Mayıs 17, 2008, 10:34:04 ÖS »
ya kardeşim benim babanemde takıyor annanemde takıyor...sorun türbanda değil...beyin yıkamada....konuları başka yöne çekmeyin şimdiki başımızda kiler gibi...dine saygımız onsuz...ama onu araç olarak kullanmak bambaşka bişey..ama bu voleybocu başka bu kapalı çarşaflı kadın ne tesadüf ki arkadaslarıyla evden çıkarken karşısında kara çarşaflı ve kadın atatürk ilkeleriyle öle konsuuyor kiii arkadası çekmiş...kadın hemen türbana giriyo...yaniiii çok çabuk inanıyoruz herşeyi..kadının son konuşması bile laikliğe çarpıtmış...ve şimdi kimseyle konuşmuyor...daha önce yaptıklarıyla bin pişmanmış.ne kadar gerilediğimzde kanıtıdır

...By's RecolaX

KAHROLSUN PKK!
KAHROLSUN NEOLİBERALİZM!

Çevrimdışı TonyMontana

• World is Yours
« Yanıtla #11 : Mayıs 17, 2008, 11:16:19 ÖS »
haberin ayrintisini verebilirmisin,internethaber falan varmi  elinde link ?

Çevrimdışı black_wind

• Rep Puanı : 60891
  • кαуıρ кєηтιη уαкışıкℓıѕı
« Yanıtla #12 : Mayıs 18, 2008, 01:44:02 ÖS »
Arkadaslar ben sahsen su anda basını ortenlerın bır cogunda bır cıkar amacı olduguna ınanıyorum cunku bundan oncekı hukumetlerde bas ortusu sorunu denen bır sey yoktu bır tek Erbakan zamanında vardı oda 29 Şubatta  haloldu ama sımdı bunlar geldı mıllet sankı onceden ınnacsızmıs gıbı bıden kapandı arkadaslar namus ıffet vb bas kapamakla olmaz o ınanın ıcınde olan seydır sız tarıkat evlerının ne kadar cok arttıgını bılıyormusunuz bu devırde ne kadar cok cocugun beynının dınle alakası olmayan seylerle yıkandıgını sadece cocuk deıl anne baba aılecek yanı beyınlerını yıkıyorlar ve Atatürk'e karsı kıskırtıyorlar bıde yuzsuz yuzsuz Atamıza kufredıyorlar halbukı salaklar bılmıyorlar bugun kadınlara okuma yazma ve dın derslerı ılk Atatürk donemınde ogretılmıstır

Şunu sakın unutmayın kokten deılde su son 5 sene ıcınde kapananların hepsı bır cıkar amaclı dınımızı alet etmıslerdır ve bunada ınanclıyım dıgerlerını ınancsızlıkla sucluyorlar sunu unutmayın herkez dınını esıt yasar ıster namaz kılar ıster kılmaz ıster basını orter ıster ortmez kı bas ortme dıye bır sey zorunlu tutulmamıstır sız o Kuran-ı kendıne gore yorumlayanlara bakmayın

Sevgılerımle
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 01:53:44 ÖS Gönderen: black_wind »

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına lekesürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma;haini güldürmem!

Çevrimdışı recolax

« Yanıtla #13 : Mayıs 18, 2008, 02:07:57 ÖS »
öss kaldırmıyorlar neden ...çünkü girenlerin yüzde 65 fettullahın okulunda da ondan..ekonomi ordan iyi kazanç sağlıyorlar...

...By's RecolaX

KAHROLSUN PKK!
KAHROLSUN NEOLİBERALİZM!

Çevrimdışı black_wind

• Rep Puanı : 60891
  • кαуıρ кєηтιη уαкışıкℓıѕı
« Yanıtla #14 : Mayıs 18, 2008, 02:16:07 ÖS »
evet önem dershanelerı Fettullah gulenın tabı gulen kollejı falan ondan sonra katsayı kaldırımı ve bununlar bır lıkte gelen ımamhatıplılerın torpıllenmesı vs bu adamların yemedıgı halt kalmadı

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına lekesürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma;haini güldürmem!

Seo4Smf Tagleri: