Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: NFS CARBON YARDIM :)  (Okunma sayısı 1854 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
NFS CARBON YARDIM :)
« : Haziran 01, 2007, 02:01:12 ÖÖ »

Selamlar arkadaşlar nfs carbon yüklerken hata verdi daha doğrusu yükledim sonra gireyim dedim cd rom fln birşeyler yazıyor.Normalde o hatalar crack yüzünden oluyr ama ben cdnin içnideki crackten yaptım..Gene aynısını dedi acaba başka birşeyden mi olsa gerek.Oyun 1.7 ghz istiyor benim 1.4 bundanmıdır diyecem sanmıyorum bir yardımcı olsanız sizde varsa crack burda paylaşsanız birde o crackleri denesem neyse.bir bakınız işte:)

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı TonyMontana

• Rep Puanı : 65527
  • World is Yours
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2007, 02:03:01 ÖÖ »
kardes bu crackte oluyordu genelde ama crack yapmissin allah allah

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2007, 02:07:05 ÖÖ »
itşe yaptın nedense acaba oyunu tekrar kurayım bakalım :)

Çevrimdışı TonyMontana

• Rep Puanı : 65527
  • World is Yours
« Yanıtla #3 : Haziran 01, 2007, 02:08:58 ÖÖ »
dvd room diyor ?sanal dvd falan kurdunmu ?

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Haziran 01, 2007, 02:11:34 ÖÖ »
Hayır kuruyormuyuz yoksa :)

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Haziran 01, 2007, 02:14:54 ÖÖ »
msne gir konuşalım kardeş :)

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Haziran 01, 2007, 08:15:20 ÖÖ »
Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm.2 tane crack simgesi vardı ben yanlış olanı yapıyormuşum.oLdu güzel oyun allah için.Konutu kitliyorum...Crazyhack  ve spetnaz kardeş yardımlarınız için saolun...

Çevrimdışı albayrak

• Rep Puanı : 64626
  • ATATÜRK' ÜN ASKERİ
    • http://www.albayrakforum.com
« Yanıtla #7 : Haziran 07, 2007, 03:48:21 ÖS »
Selamlar arkadaşlar nfs carbon yüklerken hata verdi daha doğrusu yükledim sonra gireyim dedim cd rom fln birşeyler yazıyor.Normalde o hatalar crack yüzünden oluyr ama ben cdnin içnideki crackten yaptım..Gene aynısını dedi acaba başka birşeyden mi olsa gerek.Oyun 1.7 ghz istiyor benim 1.4 bundanmıdır diyecem sanmıyorum bir yardımcı olsanız sizde varsa crack burda paylaşsanız birde o crackleri denesem neyse.bir bakınız işte:)

ben sana şöyle bir açıklama yapayım araştırdım ve bunları buldum...

DİKKAT!!!
AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERE BAŞLAMADAN ÖNCE;
- NFS CARBON KURULU İSE ---> 5 GB,
- NFS CARBON KURULU DEĞİL İSE ---> 10 GB
SABİT DİSKTE BOŞ ALANA İHTİYAÇ VARDIR.

ÖNEMLİ DUYURU: INTEL CHIPLİ EKRAN KARTLARINA SAHİP ARKADAŞLAR BÜYÜK İHTİMAL İLE ÇALIŞTIRAMAYACAKLAR. GEREKLİ KART DRIVER'I VEYA NFS PATCH'İ BEKLEMEK ZORUNDALAR. NFSC 1.3 PATCH'İ DE İŞE YARAMIYOR.

ADIMLAR:

ÖNCELİKLE NFS CARBON OYUNUMUZ DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE BİLGİSAYARIMIZA KURULU OLMALIDIR. CRACK YAPMAYINIZ.

3 ADET DOSYA BİZE YETERLİ OLACAKTIR ÇALIŞTIRMAK İÇİN.

1. NFS CARBON IMAGE DOSYASI
HALİYLE DVD VEYA CD'MİZ TAKILI OLMADAN OYNAYAMAYACAĞIMIZ İÇİN SANAL DVD/CD OLUŞTURUP IMAGE ÜZERİNDE OYNAYACAĞIZ.

NFS CARBON IMAGE DOSYASI ---> :dow:

2. DAEMON TOOLS
SANAL DVD/CD OLUŞTURMA PROGRAMI. GERÇEKTEN İYİ BİR PROGRAM.
DAEMON TOOLS ---> :dow:

3. SAFEDISC4 HIDER
BU PROGRAM İSE ELECTRONIC ARTS'IN KARA LİSTESİNDE BULUNAN DAEMON TOOLS PROGRAMINI GİZLEMEK İÇİN GEREKLİ.
SAFEDISC4 HIDER ---> :dow:

IMAGE'I BİLGİSAYARINIZA İNDİRİP RAR'I AÇINIZ(DOSYA 742 KB OLSADA IMAGE DOSYASI OLDUĞUNDAN BU İŞLEM UZUN SÜRECEKTİR.MAKİNAMA BİRŞEYLER OLUYOR ŞEKLİNDE DÜŞÜNMEYİN,BEKLEYİN.). DAHA SONRA DAEMON TOOLS İNDİRİP KURUN VE HERHANGİ BİR AYARI İLE OYNAMAYIN. SAFEDISC4 HIDER'I DA İNDİRİP, RAR'INDAN KURTARIN, KURMANIZA GEREK YOK O BİR HAZIR EXE DİR.

OYUNA HAZIRIZ SANIRIM.
SAĞ ALTTA KIRMIZI ŞİMŞEK GİBİ BİR İKON GÖRECEKSİNİZ. ÜZERİNE GELİN FAREMİZİN SAĞ TUŞUNA BASIN. MENÜDE EN ÜSTTEKİ VİRTUAL CD/DVD-ROM'UN ÜZERİNE GELİN VE AÇILAN MENÜDE EN ÜSTTE BULUNAN "DEVICE0 NO MEDIA" YAZAN YERİN ÜZERİNE GELİN VE MOUNT IMAGE YAZAN YERİ TIKLAYIN. AÇILAN GÖZAT PENCERESİNDEN MAXI_NFSCARBON IMAGE KLASÖRÜMÜZÜN İÇERİSİNDE BULUNAN "poseden_MAXI_NFSCARBON.mds" ADLI DOSYAYI SEÇİN VE AÇ A BASIN. ARTIK SİSTEMİNİZDE 1 ADET SANAL CD/DVD-ROM VAR VE O SANAL DİSKE TAKILI NFS CARBON CD MİZ VAR ;-)

EN SON ADIMIMIZ İSE SAFEDISC4 HIDER PROGRAMINI ÇALIŞTIRIN VE HIDE TUŞUNA BASIN. ŞU ANDA OYUNU OYNAMAYA HAZIRSINIZ. OYUNU OYNAMAYACAĞINIZ ZAMANLAR SAFEDISC4 HIDER DAKİ RESTORE A BASINIZ.

KISA KISA NOTLAR:
- SAFEDISC4 HIDER ARASIRA RESTORE A GEÇİYOR OYUNDA İKEN. ANINDA MASAÜSTÜNE DÖNÜYORSUNUZ. BİLGİNİZE.

- OYUN GERÇEKTEN MÜKEMMEL OLMUŞ. BEN BÖYLE BİR GRAFİK MOTORU GÖRMEDİM. 2 KELİME İLE YÜKSEK PERFORMANSLI VE ZORLAMIYOR. NFS UNDERGROUND2 DEKİ MOTOR DAHA ÇOK YORUYORDU SİSTEMİ.

- GEÇİŞ VİDEOLARI SÜPER VE ARASIRA VİDEODAN DİREKT OYUNA GEÇİYORSUNUZ, BU NE DEMEK? ARADA NE KESİLME NE DE LOADING OLAYI VAR, BÜTÜNLEŞİK BİR ORTAM. FECİ ULTRA MANYAK  :lol:

- DRIFT E GELELİM. UNDERGROUND2 DEKİ GİBİ DRIFT KOLAYLIĞI BEKLEMEYİN, ÜZÜLÜRSÜNÜZ. DRIFT IN BİR AYARI VAR, EL FRENİ İLE İLGİLİ. BU AYARI TUTTURUP BİRDE BONUS ZONE DA İSENİZ OLAY BİTMİŞTİR. PRATİK ŞART.

- SİSTEM ÖZELLİKLERİNE GELELİM;
KULLANMAKTA OLDUĞUM SİSTEM
INTEL P4 3GHZ
512 MB DDRAM
256 MB GEFORCE FX 5200

BU SİSTEM İLE UNDERGROUND 2 DE OYUN GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİNİN EN DÜŞÜĞÜN BİRAZ ÜZERİNE ÇIKIYORDUM ANCAK CARBON DA DİREKT OLARAK 800X600 MEDIUM DA GÜZEL BİR SONUÇ ELDE ETTİM. DAHADA KASTIRMADIM. PERFORMANS TESTLERİMİ DAHA SONRA GENE YAZARIM.

CARBON NFS SERİLERİNİN İÇERİSİNDE SANIRIM EN GÜZELİ GERÇEKTEN ÇOK DEĞİŞİK GÖRMEDİĞİMİZ YENİLİKLER VAR. VE ARTIK ADAMLAR TAMAMEN KARIŞIK SENARYOLARI DENİYORLAR VE UYGULUYORLARDA.

ŞİMDİLİK BENDEN BU KADAR.   :icon12:

SAYGILARIMLA.

Fosil_Heart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2007, 11:56:58 ÖS »
çok saol.Geç oldu yorumum ama yardımın için teşekkürler.

Seo4Smf Tagleri: carbon yardim