Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Öyle içimdesin ki..  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wildbuff

• Rep Puanı : 33769
Öyle içimdesin ki..
« : Temmuz 28, 2009, 10:27:54 ÖS »

Öyle içimdesin ki.Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçük, ürkek,kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yaniöylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Boşuna bu çabalarım,doğru kelimeleri aramalarım. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerdekarşılığı var. Yalnızca hissediyor insan, yaşıyor. Kelimeler eksik,kelimeler yaralı
Kelimeler cılız.
Taşımıyor,anlatmıyor, tanımlamıyor bu duyguyu.
Ben de…
Çok başka bir şey.Sevginin ortasında, derin acılar hisseder mi insan? Aydınlıkgülümsemelerin içine, hüznü yerleştirir mi durup dururken? Gözlerinebuğu,diline sitem, yüreğine burukluk, çöreklenir kalır mi asırlarca?Gelmeyeceğini bildiği mektup için, posta kutusunu hep ayni heyecanlaaçar mi?
Dedim ya, başka bir şey bu. Ne kadar yalnızsam, o kadar seninleyim şu günlerde.
Belki de en başta,tutup seni en derinlere koydum diye oldu bunlar. Kimseler ulaşmasındiye, kimselerin bilmediği, bulamayacağı yollara götürdüm seni. Enderinlerde tuttum. Bana sakladım.
Derine, hep daha derine…
Seni yapayalnız, bir tek bana bıraktım. Paylaşamadım Yanlış yaptım.
Sana ulasan yollarıkaybettim diye bütün bu şaşkınlıklar. Kendimi oradan oraya vurmam.Sağımda, solumda, ne zaman dikildiğini bilmediğim duvarlara çarpmam,hiç görmediğim çukurlarla boğuşmam.
Denizlerin, gürültüylegelip vurduğu dehlizlerin acılı duvarları gibiyim. Duvarlarım yosunlu,duvarlarım kaygan, duvarlarımdan hiç tükenmeyen sular sızıyor.
Tutunamıyorum.Renklerim, gün içinde değişiyor. Soluyorum, soğuyorum. Güneş ulaşmıyoriçerilerime. Küfleniyorum, yaslanıyorum.Yalnızlıklar peşimde.Dokunduğum her ıslak duvardan, pis kokulu bir yalnızlık bulaşıyorüstüme. Yapış, vıcık bir yalnızlık bu.
Biliyorum, bütün bunlar, hep benim suçum. Seni sakladığım yere ulaşamaz oldum. Yollar, gitgide uzadı ve karıştı.
Ümidimi ısıtacak, parlatacak, kımıldatacak bir şeylere ihtiyacım var.
Ah onun ne olduğunubiliyorum. Sonu sana geliyor her cümlenin. Her şeyin basında, içinde vesonundasın. Bu değişmiyor.Öyle içimsin ki.
Birden aklıma geldi,tuttum sana bir mektup yazdım dün. çok mutluydum… Gün içinde neleryaptığımı, nelere kızıp, nelerle mutlu olduğumu,tek tek anlattım.
Mevsimlerin ve insanların nasıl karışık ve beklenmedik olduklarını yazdım.
“Yine zamansızyağmurlar” dedim, “Daha önce, hiç bu kadar zayıf değildi güneşışınları” dedim, “Gerçekten buradaki şarkıları hiç öğrenmeyecek,bilmeyecek, söylemeyecek misin?” dedim.
Çok uzun bir mektupoldu Başından sonuna kadar okudum da. Neler yazmışım diye merakımdan.Sonra çekmecemden bir zarf çıkarıp, adını yazdım.
Büyük harflerle, yalnızca adını.
Adresini bilsemgönderir miydim, bilmiyorum. Mektup cebimde. Cebim yüreğime yakın.Yüreğim sende. Sen yüreğime yakın. Öyleyse mektup sende.
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

TheKoAngelS-IIIMeLTeMIII

Çevrimdışı EzeL

• 乇乙乇レ
  • Rep Puanı : 65364
  • 乇乙乇レ
    • http://www.facebook.com/pages/AlbayrakFORUM/380726880954?v=wall&ref=mf
Öyle içimdesin ki..
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2009, 10:45:21 ÖS »
Eline Sağlıq GüzeL Bir ŞiiR

Çevrimdışı recolax

• Rep Puanı : 65529
Öyle içimdesin ki..
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2009, 11:22:46 ÖS »
Çok Güzel Yüreğine sağlıK KardeŞim

...By's RecolaX

KAHROLSUN KÜRTÇÜ VE TÜRKÇÜ FAŞİZM!
KAHROLSUN PKK!
KAHROLSUN NEOLİBERALİZM!
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ÜNİTER TÜRKİYE!
YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ!
YAŞASIN  DEVRİMCİ GENÇLİK!
Faşizm nerden gelirse gelsin ister pkkdan ister sağcı partilerden ister islamcılardan döktüğü kanda boğulacaktır!!!!

Seo4Smf Tagleri: