Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: UTANIYORUM  (Okunma sayısı 627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı black_wind

• Rep Puanı : 60891
  • кαуıρ кєηтιη уαкışıкℓıѕı
UTANIYORUM
« : Ekim 29, 2008, 11:29:00 ÖÖ »

Evet arkadaslar utanıyorum! Çünkü Atamızın bıze emanet ettıgı bu Cumhuriyeti koruyamadık abd hayranları basımıza geldı ve her seyımızı sattılar

Terorıstler bayragımıza el uzattılar bır sey yapamadık

Meclıste kurtce el kıtabı dagıtıldı bır sey yapamadık

Köylümüz ac halkımız ac ama bır sey yapamıyoruz

Kadınlarımız davar surulerıne benzetılmeye calısıyor

Fabrıkalarımız kapatılıp ıscılerımız ac ve İşşiz bırakıldı

Cumhurbaskanı denen sahıs sapıkları serbest bırakıyor

Ve bunlar yapılırken bız sadece baka kaldık ıste ben bu yuzden utanıyorum

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına lekesürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma;haini güldürmem!

Çevrimdışı ThedanqeR

• __KuvvetMira__
  • Rep Puanı : 65535
  • LaqaLuqa
    • AlbayrakForum
UTANIYORUM
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2008, 12:29:48 ÖS »
katılıoyrum kardeşim.

Çevrimdışı albayrak

• Rep Puanı : 64626
  • ATATÜRK' ÜN ASKERİ
    • http://www.albayrakforum.com
UTANIYORUM
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2008, 02:07:11 ÖS »
 Değerli arkadaşlarım bu günlere gelinmesinde yapılan hatalara bakmalıyız ve bizim yol göstericimiz ULU ÖNDER ATATÜRK' ÜN dediklerine kulak vermeliyiz işte O MUHTEŞEM İNSANIN SÖZLERİ....

Şubat 1933'te Bursa Ulucami'de toplanan 100 kadar irticacı camilerde Türkçe ezan okunmasına karşı bir ayaklanma girişiminde bulunurlar. Ayaklanma kısa sürede bastırılır. Atatürk Bursa'ya gider. Çekirge yolu üzerinde bulunan bir köşkte akşam yemeği yenildiği sırasında bir kişi Atatürk’e ayaklanmayla ilgili olarak şöyle diyecek olur: "Bursa gençliği olayı hemen bastıracaktı, fakat zabıta ve adliyeye olan güveninden ötürü..." Atatürk hemen konuşmakta olan kişinin sözünü keser ve aşağıdaki konuşmayı yapar:

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek"

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Mustafa Kemal Atatürk

Bursa, 5 Şubat 1933
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2008, 02:11:18 ÖS Gönderen: albayrak »

Çevrimdışı *_SpukY_*

• *_My SeCreT CoMBiNatİoN_*
  • **
UTANIYORUM
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2008, 03:27:02 ÖS »
ellerine sağlık. bende utanıyorum cidden. değerlerimize saygı göremiyoruz.
Eurovision Hastası Şuan

Çevrimdışı 19levent96

• Rep Puanı : 53663
UTANIYORUM
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2008, 04:30:29 ÖS »
çok haklısınız kardeşlerim bende aynen bu duyguları yaşıyorum yha eline sağlık
BEN BUYUM

Çevrimdışı adnan07

• Rep Puanı : 0
UTANIYORUM
« Yanıtla #5 : Kasım 01, 2008, 12:33:34 ÖS »
bende utanıyorum ama dinimizi kötü gösterenlere bir şey yapamadığımdan utanıyorum.
Kızımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne,Acırım Tükrüğe Billahi Tükürsem Yüzüne.....!
                                            M.AKİF ERSOY

Çevrimdışı black_wind

UTANIYORUM
« Yanıtla #6 : Kasım 01, 2008, 01:43:15 ÖS »
pardon ama dınımızı kotu gosterenler bızler degıl basımızdakılerdır cunku ınsanların manevı duygularıyla oynuyorlar

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına lekesürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma;haini güldürmem!

Çevrimdışı adnan07

UTANIYORUM
« Yanıtla #7 : Kasım 07, 2008, 03:10:39 ÖS »
manevi duygumu kaldıki oynansın.maneviyat denildimi herkez   şeriat getirecekler ülkeye diye yaygara yapıyorlar.
Kızımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne,Acırım Tükrüğe Billahi Tükürsem Yüzüne.....!
                                            M.AKİF ERSOY

Çevrimdışı By_PrinCipe

• Hizmet Nimettir.
  • Rep Puanı : 61444
  • Hizmet Nimettir.
UTANIYORUM
« Yanıtla #8 : Kasım 07, 2008, 06:16:07 ÖS »
ellerine gözlerine sağlık dostum

Çevrimdışı black_wind

UTANIYORUM
« Yanıtla #9 : Kasım 08, 2008, 12:45:39 ÖS »
hayır ıste sızın sandıgınız ole bugun Cumhurbaskanlıgı koltugunda oturasan sahıs 14 yasındakı bır kıza tacızde bulunmus bır ınsanı ozel yetkısı ıle cıkarmaya kalkısmıstır ve bılmem duydunuzmu ama yenı bır tasarı var eger meclısten gecerse bundan sonra 14 yasındakı kızlarda evlenecek sımdı bu serıatın ayak seslerı degılde ney

Çevrimdışı aragorn

• ::KZBN::
UTANIYORUM
« Yanıtla #10 : Kasım 08, 2008, 12:59:02 ÖS »
hayır ıste sızın sandıgınız ole bugun Cumhurbaskanlıgı koltugunda oturasan sahıs 14 yasındakı bır kıza tacızde bulunmus bır ınsanı ozel yetkısı ıle cıkarmaya kalkısmıstır ve bılmem duydunuzmu ama yenı bır tasarı var eger meclısten gecerse bundan sonra 14 yasındakı kızlarda evlenecek sımdı bu serıatın ayak seslerı degılde ney
benu kımse kabul etmez bır ayaklanma cıkar boyle bır sey olabılırmı yha var yha içimde allah korkusu olmasa bunlar gıbılerını asmayı ole ısterdımkı ama

Çevrimdışı BOZKURTHAMZA

• *
UTANIYORUM
« Yanıtla #11 : Ocak 15, 2009, 10:00:37 ÖS »
katılmıyorum kardeşim bu ülkenin gençleri 7den 70 mişe canını verecek insanlar olduğu müddet utanma elbette o soysuzlar bitecek ne mutlu türküm diyene

Çevrimdışı Cem 1956

UTANIYORUM
« Yanıtla #12 : Ocak 18, 2009, 11:08:02 ÖS »
Evet arkadaslar utanıyorum! Çünkü Atamızın bıze emanet ettıgı bu Cumhuriyeti koruyamadık abd hayranları basımıza geldı ve her seyımızı sattılar

Terorıstler bayragımıza el uzattılar bır sey yapamadık

Meclıste kurtce el kıtabı dagıtıldı bır sey yapamadık

Köylümüz ac halkımız ac ama bır sey yapamıyoruz

Kadınlarımız davar surulerıne benzetılmeye calısıyor

Fabrıkalarımız kapatılıp ıscılerımız ac ve İşşiz bırakıldı

Cumhurbaskanı denen sahıs sapıkları serbest bırakıyor

Ve bunlar yapılırken bız sadece baka kaldık ıste ben bu yuzden utanıyorum

Sen kimseden utanma,hiç meraketme!!Utanan soysuzlar utansın!! 

Seo4Smf Tagleri: