Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: “Vaktinden önce iyileşiriz”  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EzeL

• 乇乙乇レ
  • Rep Puanı : 65364
  • 乇乙乇レ
    • http://www.facebook.com/pages/AlbayrakFORUM/380726880954?v=wall&ref=mf
“Vaktinden önce iyileşiriz”
« : Temmuz 29, 2008, 06:35:05 ÖÖ »

Takımımızınhazırlık kampı sırasında sakatlanarak bir süre sahalardan uzakkalan oyuncularımız Deivid de Souza ile Gökçek Vederson,umulandan daha erken bir sürede, hazır bir şekilde takımadöneceklerine inandıklarını söylediler. Deivid, "Sakatlığım hızla iyileşiyor. Vaktinden önce, en kısa sürede hazır olacağım" derken, Vederson ise, "Bir an önce hazır olabilmek için çok çalışıyorum" dedi.
Resmiinternet sitemize açıklamalarda bulunan oyuncularımız Deivid deSouza ile Gökçek Vederson, sakatlıklarının durumu ve takımadönecekleri dönemle ilgili bilgiler verdi. Deivid de Souza,"Ayağımın kırılması ve yaşadığım diğer kötü olaylar nedeniylemoralim çok bozulmuştu. Ancak şimdi yeniden kendimi toparlamayabaşladım. Moralim yavaş yavaş yerine geliyor. Bu durumda sakatlığımınhızla iyileşmesinin de etkisi var. Sakatlığım hızla iyileşiyor.Vaktinden önce, en kısa sürede hazır olacağım. ŞampiyonlarLigi ön eleme maçlarında yer alamayacağım ama, ligingeç başlayacak olmasını bir avantaj olarak görüyorum.Sakatlığımın iyileşme hızı bu şekilde devam ederse, ligin başlarındahazır hale gelirim. Çünkü, güç vekondisyon toplama hareketlerine,  fizyoterapistimiz MichaelSchulten ve egzersiz uzmanımız Eurico Campos eşliğinde ara vermedendevam ediyorum. En kısa sürede takım arkadaşlarımla birlikteçalışmaya başlayacağıma inanıyorum. Gördüğümkadarıyla takım da çok iyi gidiyor. Ben güzel sinyalleralıyorum" dedi.
Gökçek Vederson ise, "Sezonbaşı böyle bir sakatlık geçirmek beni çoküzdü. Ancak ben de beklenenden daha kısa sürede sahalaradöneceğime inanıyorum. Çünkü kendimi hergeçen gün daha iyi hissediyorum. Tesislerde her günkondisyon ve güç toplamaya yönelik kuvvetidmanlarını uzmanlarla birlikte yapıyoruz. Sakatlığım tamamengeçip takımla birlikte çalışmalara katıldığımda kondisyonaçığımı mümkün olan en kısa sürede kapatmakiçin, ayrıca evde de tek başıma çalışmalarımısürdürüyorum. Şu an için takımla birlikteolamadığım için hayıflanıyorum ama, bir an önce çokhazır olabilmek için çok çalışıyorum. Sakatlığımızsüresince takım arkadaşlarımız da bize her türlü desteğiveriyor. Aramızda yaptığımız konuşmalarda da takımın bu yıl çokfarklı olacağı konusunda hemfikiriz " dedi.

BASIN FOTOĞRAFI
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Seo4Smf Tagleri: