Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: 'Yetmez ama evet'çiler kim?  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALbyRocK

• Rep Puanı : 65489
'Yetmez ama evet'çiler kim?
« : Eylül 11, 2010, 08:56:13 ÖS »

AKP İstanbul İl Başkanlığı'ndan bir yetkili de bu durumu şu sözlerle doğruladı: Pankartlar asılırken ben başında durdum.

İstanbul’da AKP İl Başkanlığı’nın ‘yetmez ama evet’ afişleriniastırdığı iddiaları vücut buldu. Duyumlardan yola çıkarak aradığımız,AKP’nin bir çok ilçede ‘evet’ afişlerini asan Formül Reklamcılık,kendisine verilen tüm ‘yetmez ama evet’ afişlerini astıklarınıdoğruladı.

Daha öncesinde İstanbul Kartal’daki bir afişleme sırasında, üşüyen birişçinin afiş brandası içinde yatarken vinç altında kalarak ölmesiylegündeme gelen Formül Reklamcılık, bu kez bir düğümü çözdü.

Duyumlardan yola çıkarak ‘yetmez ama evet’ ‘aktivistleri’ sıfatıylaaradığımız ve “afişleri az astıkları için sitem ettiğimiz” firmayetkilisi Hakan Karasu, kendisini bize hesap vermek zorunda hissetti.Karasu, kendisine teslim edilen afişlerin tümünü astığını söylerken,yine de bizi ‘yetkililer’e arattıracağının sözünü vererek telefonukapadı.

AKP İL BAŞKANLIĞI’NDAN GELEN TELEFON

Karasu ile yaptığımız görüşmeden yaklaşık 5 dakika sonraysa, AKP İlBaşkanlığı’ndan aradığını söyleyen Tolunay Keskin’in telefonuyla durumdaha da berraklaştı. Firmayla yaptığımız konuşma üzerine bizi aradığınıbelirten Keskin, kim olduğumuzu sordu. Kendisine ‘yetmez ama evet’aktivistlerinden olduğumuzu söyleyip, kendi afişlerimizin sayısının çokaz olduğunu ve hiç asılmadığından süphe ettiğimizi ifade edince bizeaçıklama yapma gereğini gördü.

AKP, AFİŞLERİ EŞİT ŞEKİLDE DAĞITMIŞ

Kendi afişleriyle birlikte ‘yetmez ama evet’ afişlerinin de asıldığısırada ‘ekiplerin başında’ durduğunu söyleyen Keskin, afişlerinasıldığı konusunda içimizin rahat olmasını istedi ve afişlerin muhalifpartilerce yırtılmış olabileceğini söyledi. Keskin bununla dakalmayarak, ‘yetmez ama evet’ afişlerinin İstanbul’un her yerine eşitşekilde dağıtıldığını söyleyerek, iktidarla ‘yetmez ama evet’çiliğin‘demokrasi mücadelesi’ için ne kadar sırt sırta verdiğini gözler önüneserdi.

Görüşmeden sonra AKP İstanbul İl Başkanlığı’nı arayıp, adı ve soyadınısöylediğimizde Tolunay Keskin’e bağlanabildik. Kendisinin gerçekten ilbaşkanlığında görevli olduğunu teyit ettik.

İşte kayıt altına aldığımız o konuşmadan bazı kesitler:

‘Pankartların başında ben durdum!’

BirGün: Hocam biz bahsettiğimiz semtlerde ‘yetmez ama evet’lerden çok az gördük.

AKP: Şöyle bir durum var: İstanbul geneline eşit şekilde dağıldı onlar. Bizim kendi pankartlarımız da kesiliyor, parçalanıyor.

BirGün: Ya bunu acaba bu CHP’liler mi yapıyor?

AKP: Vallahi ya CHP’liler, ya MHP’liler yapıyor. Yani düşünün bizim ilbaşkanlığının önündeki pankartları bile kesmeye cesaret ediyorlar. Yaniasıldığına ben eminim. Çünkü asan ekipleri günlük olarak ben şeyyaptım. Hem bizim, hem sizin ‘yetmez ama evet pankartları’nı… Benbaşında durdum, onları takip ettim. Çocuklar yaptılar.

BirGün: İsim neydi özür dilerim?

AKP: Tolunay Keskin benim ismim

BirGün: Çok teşekkür ederim Tolunay Bey, hayırlı Bayramlar

AKP: Sağ olun size de…

Birgün      
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Seo4Smf Tagleri: