Vallaha bırakmaz Üye Ol

Reklam / Sponsor

Gönderen Konu: Yüzünüzü Tanıtarak Bilgisayarınızı Açın  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı router

• Rep Puanı : 65535
Yüzünüzü Tanıtarak Bilgisayarınızı Açın
« : Aralık 12, 2010, 03:22:16 ÖÖ »

Bu program sayesinde bilgisayarınızı açarken şifre girmek yerine sadece kamereya bakmanız yeterli,
nasıl baktığınız üzerinizde ne olduğu önemli değil, ne açıdan durursanız durun program gözünüze odaklanıyor.

http://hotfile.com/dl/88489315/5d9953e/Yuz.tani.win.html
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı ALbyRocK

• Rep Puanı : 65489
« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2010, 12:14:02 ÖS »
VeriFACE ile Dizüstü veya Masaüstünüzü Kameranızla Yüzünüzü Tanıtarak Açın (Resimli Anlatım)

Windows XP kullanıcısı iseniz:

http://www.4shared.com/file/j4p0CJTY/VeriFACE_Setup__WinXP_.html

Windows Vista veya Windows 7 kullanıcı iseniz:

http://www.4shared.com/file/8owRiARD/VeriFACE_Setup__VISTA_.html

Programı yukarıda verilen linklerden indirdikten sonra yüklemeye başlayalım.

1. ADIM: Karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere çıkacak. Çince yazıya bakıp korkmayın Hemen ortada bulunan açılır menüye tıklayarak uygun dili seçeceğiz

2. ADIM:Görüldüğü gibi açılır menüye tıklayarak ENGLISH/INGILIZCE dilseçeneğini işaretliyor ve aşağıda kırmızı çerçeve içinde gösterilentuşa basarak kuruluma Ingilizce olarak devam ediyoruz.

3. ADIM: Gerçek kuruluma başlıyoruz. Hemen NEXT tuşuna basarak ilerliyoruz.

4. ADIM: “I ACCEPT AGREEMENT (Şartları Kabul Ediyorum)” seçeneğini seçip, Next tuşuna basıp kuruluma devam ediyoruz..

5. ADIM: Burada da Kurlumun nereye yapılacağını belirleyip, INSTALL butonuna basarak programı kuruyoruz.

6. ADIM:Burdan sonraki adımların kamera aracılığı ile programın yüzünüzütanımanıza ilişkin ayarlardır. Genel bir bilgilendirmenin yapıldığı İlkpencereyi NEXT diyerek geçiyoruz.

7. ADIM:Burada da 3 uyarı yapılmış. Kesinlikle GÖZLÜK veya ŞAPKA kullanmayın.Eğer bir değişiklik varsa görünümüzde program ayarlarından girerek yenigörünümüzü tanıtınız ve son olarak vucüdunuz (bilhassa başınız) vekamera arasında uygun bir mesafa bırakmanız önerilmiştir. NEXT diyerekbu uyarıları da geçiyoruz.

8. ADIM:Burada yapmazın gereken Windows için kullandığınız mevcut Girişşifrenizi yazmak. Eğer Windows açılırken herhangi bir şifregirmiyorsanız burayı boş bırakabilirsiniz. Fakat size tavsiyem daimaWindows’unuza bir şifre atamanız ve Şifre ile başlatmanızdır.

9. ADIM: Dananın kuyruğunun koptuğu yer burası…Şöyle bir tipinizi yoklayın Eğer kendinizi tanıyabiliyorsanız, Windows açılırken kamera aracılığı ile program da sizi tanıyacaktır START düğmesine basarak programın yüzünüzün birkaç görüntüsünü almasını sağlayın ve biraz bekleyin.

10. ADIM:Tüm işlemler bittikten sonra 2 seçenek kalıyor. Birisi üstte yer alan“Restart Computer Now…” -ki burada Bilgisayarınızı hemen başlatmanızdemektir. Bilgisayarınızı başlatıp programın çalışıp çalışmadığınıdeneyebilirsiniz ya da altta ki seçeneği işaretleyerek Daha sonrayeniden başlatabilirisiniz.

InşAllah program hoşunuza gider.Eğer giderse bir duanızı eksik etmeyin..Gitmezse de hoşunuza gidecekbir program tavsiye edin onu anlatayım
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2010, 12:21:39 ÖS Gönderen: ALbyRocK »

Seo4Smf Tagleri: